Fotoğrafçılık Forumları
Rutş Rutuş Rutuş......
ne dert imiş bu rutuş
resim eklemeyi beceremedim galiba) bazı arkadaşlar güzel olan bir resme badana yapılmış falan diyorlar... kardeşim insanı değiştirmeden güzelleştirmektir rutuş..naturel rutuş deyip duran çok arkadaş gördüm hepside işine bir şey katmayan arkadaşlardı.. bu dediğim kalemlele yapılan zaman için... neyse herkes kendini güzel görmek ister.. insanların yüzlerinin dümdüz etmeden güzelleştirin güzelleştirebileceğiniz kadar.... ayrıca durmadan rutuş için prgram arayan arkadaşlar biraz zahmet ederseniz photoshopta en iyisini yaparsınız..(BEN 2 DAKİKA RUTUŞ YAPIYORUM VE ŞUANA KADAR BEĞENMEYEN ÇIKMADI) illa hazıra konmak istiyorum diyorsanız uğraşın durun zaten öğrenmeye çalışan yok hep ezber, herkes bir sürü şey yapıyo ama nasıl o hale geldiğini bilmiyor...bir kısa şey daha.. fotoğrafçıık öldü biliyorsuuz: oysa fotoğraf lüxtür, lüx olan ve bu kadar ucuz olan bir şey yok.. bunun tek sebebi fotoğrafçılaın kendisi... ne diyelim cezanızı çekiyorsunuz.. sokakta ayakkabı boyayan insanlara duyulan saygı fotoğrafçıya duyulmuyor buda iyi bi ceza...
http://www.imgadd.com/show.php/35828_yeniyeniyeniden.jpg.html
#ateist' tarafından 06.12.2006 10:51:17 tarihinde düzenlendi.
#ateist' tarafından 06.12.2006 12:00:02 tarihinde düzenlendi.
#ateist' tarafından 06.12.2006 12:04:35 tarihinde düzenlendi.
Ben Serbest Kürsüde Böyle Bi Konu Açtım Fotoğrafçıya Saygı Kalmadı Diye.. Arkadaşım Bende Şikayetçiyim Bu Konuda Katılıyorum Sana Gerçekten Saygı Felan Yok Müşteri Ne Diyorsa Onu Yapıyoruz..İşimiz Basitleşince Bizlerde Basit İnsan Olduk Amma Velakin Biz oLmadan da Olmuyo Beceremiyolar dimi
photodesing resmini değiştirdim kızmazsın umarım
merhaba kardes hayırlı işler gönderdınız dosyalar alamıyorum nasıl alcama daır bana yardımcı olursanız sevınırım sımddıden tşk ederım bol kazanclar
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yeşil Fon Kesim Ve Rutuş Proğramı
30 Eki. 2013, 12:21 meryem_tuanna
12623802 Haz. 2014, 08:56
kamikkazet -
Bi Kaç Fotoğrafm İçin Rutuş Lazım Yardım
03 Oca. 2013, 05:01 myfever06
8219605 Oca. 2013, 00:28
tarkan0009 -
-