dogafotocu
dogafotocu (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Resmimi Nasıl Böyle Yapabilirim

Arkadaşlar ben bu şekilde bir kaç tane resim yapmam gerekiyor acab nasıl yapabilirim bi program falan varmıdır veya nasıl yapılacagını kısaca anlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden ehrkese yardımları için.

Tarih: 25 Mayıs 2008, 16:45 - İp: 88.***.**0.65
dogafotocu
dogafotocu (üye)

tablet >>> ilk defa duyuyorum nerde bulurum bu tableti? adı filan varmıdır? (Wacom (tablet) bahsettigin bu mu?

Tarih: 1 Haziran 2008, 19:41 - İp: 85.***.**4.236
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

çok basit birşey bir izer olarak çizme bir resim olmadığını söyleyebilirim. Photoshop da fotografını açıyorsun ön ve arka alan renklerini belirliyorsun siyah beyaz yada siyah giri. skech bölümünden efektini seçiyorsun ki ben böyle bir foto için fotokopi efektini öneririm belli degerleri vererek uyguluytorsun. sonra flaten image yapıp yüz kısmını silgi ile siliyorsun yani tamamen beyaz olması gereken kısımlarını eger kesilmiş bir fotografsa kenarlarını daha koyu çizecektir. kenarlarınıda silginin şeffaflık değerini değiştirerek yapabilirsin. Ayrıca photoshop un içinde bunun için acrtions var skech efektinin yerine ona tıklayıp silgi ile istediğin düzenlemeleri yapabilirsin. Birçok yöntem var bu tür çalışmalar için ben en basitini anlattım

Tarih: 3 Haziran 2008, 12:23 - İp: 85.***.**2.55
dogafotocu
dogafotocu (üye)

arkadaş dediğin gibi yaptım bence hiç alakası olmadı aynen uyguladım dediklerini ve sonuç üstte bak bakalım nasıl benzemişmi.

Tarih: 6 Haziran 2008, 13:36 - İp: 88.***.**6.69
bishaunen
bishaunen (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Evet alakası yok uyguladığın değerleri değiştirmen lazım. Sen detay ı kısmamışsınki. Ayrıca silgi ile silisinde yanlis istersen yapmak istediğin fotoyu gönder yardımci olayim.

Tarih: 6 Haziran 2008, 14:58 - İp: 78.***.**6.174
dogafotocu
dogafotocu (üye)

aslında yapmak istediğim resim bu ama olurmu bilmem

Tarih: 6 Haziran 2008, 15:16 - İp: 88.***.**0.151