Fotoğrafçılık Forumları
Resimleri Kesip Manzaralara Oturtma
Resimleri bir yerden alıp herhangi bir manzaraya gerçekçi bir şekilde koymak için photoshopda hangi aşamaları uygulamamız gerekli arkadaşlar..
Fotoğrafcılar resimleri öyle bir şekilde kesiyorlarki hiç kesilmişmi belli değil ben Photosopda Extract yöntemiyle kesip manzaralara koymama rağmen hiç gerçekçi olmuyor.
Arkadaşım bir ışığın altına resmi koymuş ışığın gölgesi resme yansımız nasıl yapmış anlamadım.
Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler..
kardeş güzel bi konuya değinmişsin benimde en çok yampmak istediğim bu ama maalesef bende yapamıyorum bir fotoğrafçı arkadaşımız bu konuda bizi bilgilendirir inşallah saygılar.
Ben de bu konuyla ilgili topic acmayı dusunmustum..
Bunun icin 7-8 yontem var ama acaba en kolay ve en kullanışlı hangisi?
Studyo fotografcılıgı yapan arkadaşlar hangi yontemi kullanıyorlar?
çok teşekkürler allah razı olsun eskidosten azından konuya bunca arkadaş bakmış sadece sen cevap yazmıssın ilgin ve alakana teşekkürler saygılar bol fotoğraflı günler hayırlı işler
tskler eski dost ama ufak ufak anlatsaydın be
arkadaşlar uygulamalı olarak görmeniz gerekir ve eski dostun dediği gibi 1-2 saat sürer öğrenmeniz, tabi bundan önceki dekupe vesaire işlemlerini yapabiliyorsanız 1-2 saat yoksa photoshopta epey bi çalışmanız gerek.
1- dekupe ettiğiniz fotoyu manzara resminin üzerine koyduktan sonra ışık açılarını denk getirmeniz gerekli
2- kesilen fotonun kenarlarını yumuşatarak alttaki fona yedirmeniz ve geçişi sağlamanız gerekli
3- iki fotonun tonlamalarını aynı yapmanız gerekli
tüm bunlar için biraz çalışmak lazım ama dediğim gibi bilen birinin yanında uygulamalı yapmak en sağlıklısı
ya da photoshop kitapları var
ondan edinirseniz epey faydası olur...
tskler eskidost devamını bekliorus
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Altın Işık Kaplama Resimleri
31 Oca. 2018, 11:36 prodersler
1478318 Şub. 2020, 17:23
velatserhat -
Türk Mutfağı Yemekleri Resimleri Cevapla
08 Ara. 2015, 17:52 prodersler
1342201 Ağu. 2019, 12:57
aa1230 -
Photoscape İle Resimlerimizi Fotoğrflarımızı Düzen
25 May. 2019, 15:29 prodersler
0180625 May. 2019, 15:29
prodersler -
-
Yardım İstiyorum , Resimlerimi Arşivleme İçin !
12 Tem. 2018, 10:50 gkozcan
0363012 Tem. 2018, 10:50
gkozcan -
Kaliteli Wallpaper Ve Arkaplan Resimleri
03 Şub. 2018, 11:44 prodersler
0281503 Şub. 2018, 11:44
zbkdygn -