Fotoğrafçılık Forumları
Renk Uyumu
Selam arkadaşlar sizden bir ricam var. 2farklı insan resmini kesip yan yana montaj yaptım. fakat ten renkleri farklı durdu. Şimdi bu 2 ciltdeki ten rengini nasıl bir birine uyumlu hale getireceğim çok araştırdım ama bir türlü beceremedim. Bu arada kullandığım program photoshop cs 2 türkçe yamalı programını kullanıyorum. Bilen arkadaşlarımdan bu konuyla alakalı yardım istiyorum. teşekkürler
Arkadaşım RenkLeri AyarLaman İçin Renk BiLgin OLması Gerekir! Fotoğraftaki Rengi Göremeden Renk AyarLayamazsın Ki Zaten !
ŞöyLe SöyLeyim Mavi Diye Baktığınız Rengin İçin Bi Ara Renk Vardır ONu Göremezsen RenkLeri AyarLayamazsın..
Sarı, Kırmızı, Mavi DeğiLdir FotoğrafçıLıktaki RenkLer
YeLLow (Sarı) Magente (TatLı Kırmızı Yani YeşiL-Pembe) Cyan (Onada TatLı Mavi DiyeLim YeşiL-Mavi)
Şİmdi Fotoğrafın Sarısını Aldığınızda Mavi GeLir..
Sarı Verdiğinizde MaviLiği ALır YeşiLe Kaçar Magenta OLur.
Magenta Verdiğinizde Pembe Ve Mavi TonLar YoğunLaşır Aldığınızda Tersi Olur.. YeşiL Ortaya Çıkar..
Cyan Çıktığınızda Kırmızı Ortaya Çıkar.. Verdiğimizde Mavi TonLar Çıkar..
Uzun Uzun anLatmam Gerekir BuNları Vaktimin Yettiği Kadar BişiLer Yazmaya ÇaLıştım..
ctrl+b Yaparak CoLor Balance'den RenkLerLe OynayabiLirsin..
Sip_Sak sağol Dostum. Bunu Otomatik olarak ayarlayan bir puling gibi bişey var sanmıştım. Sanırım hepsi tamamen bilgiye dayalı şeyler. Photoshop işini Sadece iki resimi bir araya getirmek sanıyordum. Ama baya detayları var. Kursa gitmeden olacak şey değil sanırım bu iş. Teşekkürler dİkkate alıp yanıtladığın için.
Kursa Bu İşi Ciddiye Alıyorsan Kurs Alman Senin İçin Daha İyi OLur Biz Burda Sana Çok FazLa Yardımcı OLamayız Dilimizin Döndüğü Vaktimizin Yettiği KAdar Yazmaya AnLatmaya Çalışıyoruz.. Sizi Ne Kadar Tatmin Eder BiLmem..
Ben Teşekkür Ederim İyi Çalışmalar.
wallah girip yaziyim dedim
sipsak yazmiş...
eline sağlık dostum..
Üyelik İptal Edilmiştir.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1213205 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Fotograf Kağıtında Baskıda Beyazın Sarı Renk Çıkaması ?
05 Haz. 2021, 16:11 hakansuna
1191007 Haz. 2021, 13:20
mavi1976 -
-
Siyah Beyaz Fotoğraflar Renklendirme
24 May. 2021, 21:28 selcuksoy
0148024 May. 2021, 21:28
selcuksoy -
Vsdc Video Editor Videoda Bir Rengi Koruyarak Renk
11 Nis. 2021, 19:33 prodersler
0150111 Nis. 2021, 19:34
prodersler -