Fotoğrafçılık Forumları
Pislik!
Merhaba. Dün bir fotoğraf çektim, ayna kullanarak... Ancak o an aynanın kirli olacağı aklıma gelmedi ve bastım deklanşöre umarsızca. Neticede fotoğraf şu şekilde çıktı. Tabi bunu bilgisayarda fark ettim eve geldiğimde. Yani yeniden çekme imkânım yok.
İstediğim şey, şu görüntüdeki aynanın pisliğini yok etmek! Acaba bu mümkün mü? Bu işten iyi anlayan birisi tertemiz hâle getirebilir mi? Umarım yardımcı olabilirsiniz. Eğer ''ben yaparım'' deyip de, yardımcı olacak bir abim varsa, [email protected] adresinden fotoğrafın orjinal boyutunu yollayabilirim.
Şu Fotoğrafın GüzeLLiği İçin Yapmak İsterdim Ama Çok zaman Alır Sıvamak Lazım Fotoğrafı Çabuk Olsun Diye Oda DoğaLLığı Bozacak..! Keşke GözLüğünü Çıkarıpda Çekseydin LekeLeri GörebiLirdin.. Çok FazLa Leke Var.. Üzgünüm Arkadaşım İsterdim yardımcı Olmayı.. Ama Çok İŞim Var.
" class="img-fluid" />
#murat-d80' tarafından 03.06.2007 04:42:53 tarihinde düzenlendi.
kafam güzel sercan 2 şişeye yakın viski içtim bukadar oldu bu satten sonra idare et kardeşim sevgilermle.
Bence boşuna uğraşmayın bu hali işlemiş hlinen daha iyi olr Nedn derseniz renkler çok canlı değil ve çok detaylı bir uğraş gerktirir. Saç göz gibi hassas noktolarda da işlenme işleri kalır.
Zira gözlükle fotograf çekmek biraz garip. Tabii auto modda çekiyorsanız ve sadece kadraj sizin için önemliyse başka. Bir dahaki sefere dahaiyisini çekersin
kardeş adobe bu konuda cs3 te bunuda düşünmüş faydalanabilirsin sitede cs3 artıları diye bir konu açtım orada açıklaması var ama tam sonuca ulaşabileceğini sanmıyorum rünki resim gerçekten çok kirli bence arka planı renklendirme programlarındanda yararlanarak yapabilirsin ama uğraş ve zaman ister kendinin ve bayanın resmede rutuş falan yap düzeltirsin zamanını alır ama sanırım senin için önemli bir resim ise zamanın ne önemi var
kardeş ben yapacam bunu bekle!
buyur kardeş sanırım oldu
elbiselerin güzel canlı oldu, arka manzaraya fazla renk vermedim orjinal gibi görünsün diye tabi sen istersen sadece arka pilana renk verebilirisin bu sefer uğraşıldığı çok belli olur zaten kağıta bastığında daha da canlı görünecektir az bişey bozuklukta olsa zaten kağıtta çok fazla belli olmuyor tabi bilgisayara yaptığımız gibi zoom yapmazsanız.
al hadi onuda ben yapıyım da tam olsun!
ilk yaptığım dediğim gibi daha orjinal gibi oldu bence ilk yaptığımı çıkart çıkarırsan.