Fotoğrafçılık Forumları
Photoshopla Burun Ve Çene Şekli Yapmak?
Merhaba arkadaşlar öncelikle merhaba...ben burun ve çene yapısını değiştirebilen bi photoshop programı arıyorum ve bunun nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum...bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
şimdiden teşekkürler...
picassa adlı bir programım var bununla mumkun mudur_? en azından bi program söyleyebilirsiniz.
ben çok basit olarak photoshota n yapılan bir burun estediğini örnek olarak veriyorum
burun pek değişmemiş gibi geldi...daha detaylı bişeyler bulamazmısın?
aslında çok kaba gözükmesin diye fazla burunu geniş tutmadım.bu örnekte birzdaha kalın ayarladım.aslında siz detalı anlatsaydınız iyi olurdu.benim elimden gelen bu kadar..
steve bir fotografcıya yaptırsam photoshopu mu kaça patlar_?
ne tür bir iş olduğunu bilemediğimden bir şey söyliyemiyorum.gidip konuş fikir verirler sana..
tşkler steve....peki sana bir soru...photoshop ana resmi değiştirip tamamen değiştiriyor..sence bu içimizde bi vicdan azabı yaratmıyor mu?
sadece fotoğrafta oynama yapıyoruz.bir de kötü amaçta kullanılmadığından vicdan söz konusu olmaz.niyet önemli..
sanırım haklısın peki amaç ne hayatın hiçbir amacı yok...yalancı bi zerrenin belirsizliğinden ibaretiz...gerçek ne?
İlgili olabilecek konular
-
Filmora X Açılış Arayüzü, Proje Seçenekleri
09 Haz. 2021, 15:17 prodersler
0165409 Haz. 2021, 15:18
prodersler -
Photoshopla Duvar Saati Yapımı (video)
24 Eki. 2013, 01:00 prodersler
0356224 Eki. 2013, 01:00
zbkdygn -
-
3-4 Compact Seçeneği Arasında Hangisi?