Fotoğrafçılık Forumları
Photoshop Yarışması
Site yönetiminden de aldığım izinle kendi çapımda bir photoshop yarışması düzenlemeye karar verdim.Buna göre ilk yarışmamızın konusu "Rötuş"
Aşağı linkdeki fotoğrafın rötuş ve diğer düzenlemelerini yapıp [email protected] adresine 29 ekim tarihine kadar gönderebilirsiniz.Yarışmda herhangi bir ödül verebilecek güçde değilim .Tek ödülümüz paylaşım olur.Değerlendirmeyi de kendim yapacam.Maharetlerinizi gösterin bakalım.
Fotoğraf için adres
www.soccercenter.net/photoshop/16ekimyr.jpg
Hayır yanlış anlamışsın arkadaş.
neyse tartışmanın anlamı yok.Eleştiri olmadan doğruyu bulamazyız.Uygun dildeki eleştirilere açığız,shinto nun daha önceki sözlerinden dolayı tepki verdim ama sanırım gereksiz bir tepkiydi kusura bakmayın
bence bu yarışma fikri çok güzel. sonuçlara baktım. bence oldukça iyi bir fikir olmuş. Ufuk arkadaşımdan ricam vakti varsa yarışmanın periyodunu daha kısa yapması. mesela haftada bir gibi. Alanıma giren konularda bende katılmak isterim doğrusu. Herkese başarılar ve iyi eğlenceler.
İkinci yarışmamızın konusu:
Elimizde renkli bir vesika var.Yılların izini vesikanın üzerinden silip yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışacaz.
Resmi elde etmek için
http://www.soccercenter.net/photoshop/yarisma.htm
adresine girip 3 kasım yarışma resmini indiriyorsunuz.Ayrıca bu yarışmadan itibaren gönderdiğiniz mailde yaptığınız işi aşama aşama anlatırsanız bilmeyen kullanıcılar için daha öğretici olacaktır.
Saygılar
#ufuk' tarafından 03.11.2004 01:11:08 tarihinde düzenlendi.
ikinci yarışmanın son katılma tarihini yazmamışsın yazarsan sevinirim
3 kasım yarışması için çalışmasını gönderen arkadaşın mailini yanlışlıkla silmişim.Nasıl oldu çözebilmiş değilim ama kendisinden özür dileyerek çalışmasını tekrar göndermesini istiyorum
[email protected] adresine 1 tane calismami yolladim..
Selam
Ufak çaplıda olsa bi yarışmada birinci olmak gercekten guzelbeşey ikinci yarışmayada resim gonderecegim
ya bu arada ben filtre hiç kullanmamıştım o resimde yanlızca gecenin 3 unde resim üzerinde calıştıgın için ufak tefek ayrıntıları es geçmiş olabilirim
Saygılar Durmuş SEKİ
Selam Durmuş SEKİ.Resmini değerlendirirken gördüğüm izlerin ve renk farkılıklarının otomatik Rötuş programlırandın birinin eseri olduğunu düşünmüştüm.
Resim gönderecen arkadaşlar kısaca çalışmayı nasıl yaptıklarını anlatsa hem diğer insanlar yararlanacak hemde benim işim kolaylaşacak değerlendirme yaparken.Umarım bundan sonraki çalışmaları gödneren arkadaşlar bunu dikkate alır.
Ayrıca bu yarışmanın küçük bir yarışma olarak kalmaması için elimden geleni yapıyorum.Umarım ilerde daha geniş çaplı bir organizasyona dönüşür.
2. yarışma sonuçlandı.Sonuçlara http://www.soccercenter.net/photoshop/ adresinden bakabilirsiniz.http://www.soccercenter.net/photoshop/
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1213305 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0258525 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -
-
Ücreti Karşılığı Photoshop Yapanlar