hfindik
hfindik (üye)
Kocaeli / Meraklı

Photoshop Yardım Edın

merhabalar ben yenı uyeyım ve meraklı kategorisindeyım.fotoya yapılan fotoshoplara imrenerek bakıyorum.her fotografa degişik renkler ve birleştırmeler yapılarak ortaya güzel bir foto cıkartıyorlar.bende bugun bır program satın aldım.Adobe Photoshop CS sanırım bu 8.0 surumu oluyormus.
soru 1)bu program işe yarar mı
soru 2)ben bunun kullanma klavuzunu bulamadım.
bana yardım eden olursa sevınırım.goruslerınızı ve onerılerınız beklıyorum.
şimdiden hepinize teşekkur ederım.

Tarih: 23 Şubat 2008, 23:50 - İp: 88.***.**5.55
resimtamir
resimtamir (üye)
Edirne / Stüdyo Fotoğrafçısı

aç kardeşim kullan senin evine gelip sana cexa kesmezler git bsa ya tel aç istersen sana gelmezler 250 bilgisayarlı şirketmi cazip 1 bilgisayarlı evmi

Tarih: 24 Şubat 2008, 16:11 - İp: 88.***.**9.214
hfindik
hfindik (üye)
Kocaeli / Meraklı

resım tamır teşekkur edrrım yaa
ben de korkmustum
saolasın

Tarih: 24 Şubat 2008, 16:13 - İp: 85.***.**6.155
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş kullan ama genede dikkatli ol bir programı denemek amaçlı kurdum bilgim dışında mesaj göndermiş üç gün sürekli uyarıldım en sonunda format atmak zorunda kaldım.belki lisan parası size agır gelebilir ama kullanacaksanda dikkatli kullan bsa ya gelince onlar için farketmez kaç pc oldugu.

Tarih: 24 Şubat 2008, 23:04 - İp: 88.***.**1.178
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş kullan ama genede dikkatli ol bir programı denemek amaçlı kurdum bilgim dışında mesaj göndermiş üç gün sürekli uyarıldım en sonunda format atmak zorunda kaldım.belki lisan parası size agır gelebilir ama kullanacaksanda dikkatli kullan bsa ya gelince onlar için farketmez kaç pc oldugu.
bsa kendisimi gelir bilmem ama film ve mp3 müzik cd kopyalama hırsızlıgında kültür bakanlıgının memurları ilgileniyorlar.her şehirde ve ilçede de genelde memurları oluyor.örnek kütüphane memurları bu iş için ilçelerde yetkilidir.daha önce ilçede işlem yaptıklarına şahit oldum.

Tarih: 24 Şubat 2008, 23:10 - İp: 88.***.**1.178