Fotoğrafçılık Forumları
Photoshop Kesme Sistemi Gelin-damat
Selam Arkadaslar
Ben Gelin ve Damat Resmi kesmek istiyorum.
Baya Arastirdim. Cok yöntem var.
Birtürlü istedigim gibi olmadi .
Gözlerim bile agridi artik ekrana bakmaktan.
Usta olan kisiler Gelinligin Seffaf yerlerini bile ayriyorlar.
Ben Almanyada bir Stüdyo kurmaya niyetliyim.
Evet Fotografciyim. Analog zamanindan. Digital biraz zor gibi.
Bana Destek olursaniz cok Memnun olurum.
[email protected]
selam kardes
sana elimden geldigikadar yadim ederim ama bende bu sitedekiler kadar ustadegilim bunu sana hemen belirteyim senin photoshop u nekadar bildigin onemli . ben seningibi hollandada studio kurmak istiyorum
iy günler arkadaşım kesme işleminde en iyisini yapmak istiyorsan pen tool araç çubuğunu kullan saçlara hiç girme devam et saçlar için daha sonra saç eğer kolay bi saçsa color range le kes daha zor bukle bukle bir saç kesimi yapıcaksan fotoshop destekleyici program cnock oute yi dene en iyi sonucu ondan alırsın programı temin ettikten sonra nasıl kullanıcağını anlaırım iyi günler
arka fonu düz ise extracta kesim yapabilirsin ama istediğin kadar temiz olmaz biraz zahmetli ama knock out dene özel kesim gayette iyi sonuç veriyoo en ince tedayı bile alıyorsun öğrenmesi biraz zor ama "azmin elinden hiç bisey kurtulmaz"
selam arkadaslar....
pohotoschop 'dan baya anlarim...magnetic lasso ,extract tool larla kestikten sonra resmi Kareler olusuncaya kadar zoom yap..yani buyult..
bu islemden sonra..(blur tool kilik yap ve kalintilai temizlemeye basla.......Kolay gelsin...
Eger Ingilizcen varsa sana bazi site adresleri yazabilirim Daha detayli ogrenirsin.........
Belcikadan selamlar....
profesyonel olarak çalışacaksan Corel in Knock out unu tavsiye ederim. extencis pro mask te o işe yarıyor. extact ve dier photoshop araçları bu işte çok başarılı değil. eğer plug-in kullanmadan bu işi photoshopta yapacağım diyosan kanallarla bu işi mükemmel yapabilirsin. ancak bi hayli zahmetli bi uğraştır. knock out yokken ben kanalları kullanırdım. eğer genel olarak photoshop bilgin varsa daha detaylı bildide verebilirim
bence corel knock1,5.versiyonunu kullan istediğin neticeyi alırsın fırat yaprak mardin den sevgiler
selam arkadaslar, zorlandıgım yer, bukleli sacların kesimleri, eger knock out u nasıl edinebilieceim hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim, herkese saygılar
slm öncelikle bi ip ucu veriyim gelinliğin detaylarını silgi ile düşük değerde silersen detey vermiş olursun kesme işine gelince elle kesme yapmak zorundasın muhtemelen gri fon kulanıyosun gelilik beyaz ve fonda gri olunca kesmek zorlaşıyo neyse kolay gelsin başarılar
#megolaman' tarafından 19.02.2005 20:01:23 tarihinde düzenlendi.
aglama be abi :D ben keserim hepsini adamlar foto sop gibi bsey yap mis sen mi kulanamayacaksin
slm arkadaşım gelinliğin tül kısımlarını şeffaf yapmak için silgiyi seç silginin opacity değerini 20 veya 10 'a düşür üzerini sil sonucu göreceksin başarılarr
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Çıktısı Farklı Renklerde Çıkıyor
07 Kas. 2021, 21:30 myavuz173
1209005 Ara. 2023, 03:02
mete007 -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0250125 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -
-
Davinci Resolve 17 Nasıl İndirilir? Sistem Gereksi