yagmur48
yagmur48 (üye)
Muğla / Amatör

Photoshop Hakkında Bilgi...

arkadaşlar merhaba..aranıza yeni katıldım..bi süredir bilgisyaraımda adobe fotoshop programı var..kendiliğimden öğrenmeye çalıştım ama karıştırdım herşeyi...tesadüfen de bu siteye giridm ve buradaki arkadaşlr bilgilerini paylaşıyorlar....ve fotoğref konusnda çok meraklı olduğum için sizden yardım almaya kara verdim..tabiiki ederseniz...sorun şu resimin üzerinde kırpma yapıp başka bir resime yapıştırmak istiyorum(yani fon da diyebiliriz)ayrıca rotuş yapmak isityorum..bir sürü simgeler var ama bilmediğim ve doğru kullanamadığım için başaramıyorum...bana bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....teşekkür ediyorum şimdiden hepinize....yardımlarınızı bekliyorum...

Tarih: 17 Kasım 2006, 22:41 - İp: 88.***.**5.77
orhan yum
orhan yum (üye)
Diyarbakır / Stüdyo Fotoğrafçısı

öğrenmek istedikleriniz basit şeyler ama bunu yazarak göstermek çok zor. hele hele yeni başlıyan birine anlatmak zor olacaktır.
siz en iyisi piyasada rahatlıkla bulabileceğiniz photoshop eğitim cd lerini bulun. sanırım daha önce bir arkadaşımız sitede programın eğitim cd sinin indirme linkini vermişti. bi araştırın derim.

Tarih: 17 Kasım 2006, 23:42 - İp: 88.***.**8.2
yagmur48
yagmur48 (üye)
Muğla / Amatör

orhan bey teşekkür ederim..fakat derinlemesine istemiyorum ben,,,yani resmi aldıktan sonra üzerinde kırpma yapmanın hangi tuşlarla olacağını ve rotuşun da hangi tuşlarla olacağını öğrenmek istiyorum...zaten kendi resimlerim üzerinde uğraşmak istiyorum...yeni detay gerkemiyor şu anda...teşekürler..

Tarih: 18 Kasım 2006, 12:46 - İp: 88.***.**2.25
efekan55
efekan55 (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bir iki tusla bitecek konular olmadigindan dolayi cd yi indirip bir bakman gerekiyor videolu bir sekilde anlatiyor. Her resimde degisik kesme yöntemleri degisik rutuslama sistemleri vardir. Bunlar icin pluginler bulunuyor onlari indirip kurman gerek ilk önce. benim burda sundugum pluginler var onlari indirip kur. Yanlarinda ne ise yaradiklarini yaziyor.

Tarih: 18 Kasım 2006, 13:00 - İp: 84.***.**8.214
sancar_
sancar_ (üye)
Kayseri / Firma

selamlar size ilk önerim türkçe photoshop kitabını (e-book) alarak başlamanız bulamazsanız mail atın link veriyim sonrasi size kalmış işte link forumada attım bu arada msn ile takıldığınız yerleri sorabilirsiniz http://rapidshare.com/files/4244931/PhotoShop_Book.rar.html

#sancar_' tarafından 21.11.2006 14:02:16 tarihinde düzenlendi.

#sancar_' tarafından 21.11.2006 14:03:33 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Kasım 2006, 13:00 - İp: 81.***.**4.164
  • 1