Fotoğrafçılık Forumları
Parasız Birşey Dağıtanlara Dikkat!!
Dikkat ediyorsanız bazı arkadaşlar parasız birşey göndereceğiz bu yüzden e-mail adresinizi yazın dedikten sonra,bu çağrıya iyi niyetle uyan arkadaşlarımızın yüzlerine bile bakmıyorlar.Bence bu sanal terbiyesizlikten başka bir şey değil.O yüzden bu tür çağrılara fazla önem vermeyin.
Selamlar
selam adobeci
evet öyle ukala tipler var malesef mesela real50.
adam konu açıyor sonra millete ilaç için mail atın diyor verdiği konuları indirmek için kendi sitesine milleti getiriyor.(tabi kimse de bu zamana kadar sitesine girmeyi başaramamıştır)
milletle dalga geçiyor aklı sıra
bunun gibi örnekler sitede çıkar mutlaka.
bence Real50 yi bu şekilde karalıyamazsın çunki vaktinde bize cok yardımcı olmuş bilmedigimiz konularıda sayesinde ögrenmiş olduk bence düşüncen cok yanlış
creed maslan'a katılıyorum madem paylaşım yapacaksın bunu direkt olarak linkini ver forum etiğine uymayan hareketlerden biri de başka forumlardan kendi hazırladığı forumlara adam toplamak çalışmasıdır. bu hoş bir çalışma değil bu sitede tanıştığı insanları muhabbeti ilerlettikten sonra hatır gönül ayakları ile kendi sitesine çekmeye çalışmak bu hangi ahlağa sığar fdiker bey bunu çok iyi bilir benimde yönetiminde olduğum ve hazırladığım pek çok forum var ben buradan link verip pek çok şeyi paylaşmasını bilmiyormuyum mümkün olduğunca üyelik gerektirmeyen linkler vermeye çalışıyorum genelde. belki zamanında bu arkadaş size büyük faydalar göstermiş olabilir ama şu anki çizgisi hiç de hoş değil
SELAM ADOBECİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM SENİ CANDAN KUTLARIM.......... MSN ADRESİN VARMI
size kısmen katılıyorum herkes kötü niyetli değil selamlar
Dikkat ediyorsanız bazı arkadaşlar parasız birşey göndereceğiz bu yüzden e-mail adresinizi yazın dedikten sonra,bu çağrıya iyi niyetle uyan arkadaşlarımızın yüzlerine bile bakmıyorlar.
Lasthope arkadaşım yukardaki yazıyı dikkatli oku Rael50 böyle bişey yapmamıştır konu bununla ilgili yönlendirme ile ilgili degil ben real50 yi bu bakıma savundum ama yönlendirme ile ilgili yazılmış bi konu olsaydı tabiki savunmazdım bundan sonra daha dikkatli okuyum oyle eleştiri yaparsan sevinirim hiçbizaman real50 size program verecem mailinizi verin gondereyim dememiştir eger güzel programlar istiyosan gider kendin araştırırsın adam negüzel bulmuş sitesine koymuş sonrada yonlendirmiş ben bunda sakınca gormuyorum seninde kaale almaman gerekir bu işle ilgilenecek biri varsa oda yoneticidir eger rahatsız ediyosa yazarsın bi yazı yöneticiye oda ilgilenir
dikkat etdiyseniz veya bakin konulara rael 50 konuyu açdıktan snr bozuk olan linklerin hangisini duzeltmiş bence bu terbiyesizlikdir mail adresi bende isdiyoreum ama ozelden veelimden geldigince yardincı olmaya calısıyorum
Haklısın arkadaşım. Ben bir defa mailimi verdim gönderebilir misin diye ses çıkmadı 2 kişiye forumdan öm yazdım cevap bile gelmedi.
Birisi para ile programı satarım dedi. Ne kadar diye öm yazdım hemen cevap geldi
snr bozuk olan linklerin hangisini duzeltmiş bence bu terbiyesizlikdir
anlamadımki bozuk olan linki kaldırıp onun yerine çalışan geçerli bi linki koymak nezamandan beri terbiyesizlik
Adobeci...... selamlar....
bu konuyu açalı iki ay olmuş... katılıp birşeyler yazmayışımı anlayışla karşıla.... burada yaptığım uyarıların karşılığında "şunu ispatlarsam siteden gidermisim" tarzı sözlerle karşılaştım... mail adreslerini ali cengiz oyunlarıyla alma... vs daha ne demeli...
burada karalama gibi ifadesi olan arkadaşlar var.. onları görmezden gelmek en doğrusu...
İzmir'e selamlar....
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Gelin Damat Foto. Çılığı Kolay Birşeymi
12 Mar. 2014, 12:10 boncukm
3210118 Mar. 2014, 17:35
tomaydin -
-
Metal-plastik Lens Diye Birşey Varmı?
02 Oca. 2010, 14:31 mabeynressami
1290202 Oca. 2010, 16:30