Fotoğrafçılık Forumları
Panoramik Albümdeki Çizgiler
Slm .. arkadaşlar photoshopta panoramik fonları da çizigileri yok edemiyorum . bilen bi arkadaş varsa yardımcı olurmu acaba ...şimdiden teşekkürler...
,daha açıklayıcı bilgi yazsanız nasıl bir çizgi nerede bilemiyoruz
Panoramik fonlarda resimleri ayıran çizgiler var aonlarım altında üstündeve ortasında çizgiler var tüm panoramik fonlarda mevcuk bu çizgiler lpg kaydedince yine kalıyo ilginiz için teşekkürler...
arkadaşım pek anlayamdım ama photoshop klavuz çizgilerimi yoksa fotoğraflara çerceve verilmiş çzgiler analayamdım özürdilerim anlayamadığım için yardım edemeyiceğim o çizgileri gösteren fotoğraf yükleyebilirmisin
Sorunu çözdüm arkadaşım ilgin için çok teşekkürler allah razı olsun ..
nasıl çözdünüz bende de var aynı sorun
o çizgiler ya kılavuz çizgileri dir.yada fonda ayrı bir leyer olarak kayıtlıdır leyer bölümünden ilgili katmanı kapatırsanız olur. kolay gelsin.
merandve kardeş
fotoğrafı işledikten sonra jpg kaydediyosun photoshop ta açarsan yine o çizgileri görüyosun (klavuz çizgileri bunlar ) fakat başka proğramda açınca görmüyosun dolayısı ile baskıdada çıkmıyo . Benim hatamda sürekli photoshop ta açmaktı sonra farkına vardım ve sorun çözüldü eminim seninde problemin aynı durumdan kaynaklanıyo..
Hayırlı işler diliyorum ..
Sanırım sizin sorununuz şu cyan renkteki pivot çizgileri...
Yani Pshoptaki pivotlar... Ctrl + H harflerine basınca yok edebilirsiniz. Yaratmak için ise ( bilmeyenlere ) Ctrl + R tuşları ile Mezurayı yani kenar cetvelini açın. CTRL basılı tutup Mause ikonunu Mezuranın üzerinde tıklayıp fotografa doğru sürükleyin...
Not: Bu Çizgiler zaten Windows Ortamında Önizlemelerde ya da Fotografta çıkmaz. Sadece Pshopta Görebilirsiniz...
#adagume' tarafından 22.02.2008 10:17:15 tarihinde düzenlendi.
Photoshop kimlere kalmış )
mhmttsksn
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
Fotoğrafta Çizgiler Çıkıyor :(
16 Nis. 2011, 22:19 articatur