Fotoğrafçılık Forumları
Mutlaka Bakın Buda Benden
#nevzat224' tarafından 16.11.2007 22:58:04 tarihinde düzenlendi.
Nevzat bey yaptiginiz çok ayip emege hiçmi sayginiz yok.Birde profesyonel fotografcisiniz.Benim 4 saat emek verip yaptigim bir çalismada nasil benim imzami silip,kendi imzanizi ekleyip kendiniz yapmissiniz gibi yayinlarsiniz
Inanin yakistiramadim sizi.Bu kadar saygisizlik olmaz.
Ayni olay baska bir sitede oldu benim çalismamin uzerinden imzami silip kendi imzasini atip yayinlamis biri.O konuyu ordan sildirdim.Ama bizim sitemizde,bizim aramizda bu yapilmamaliydi.
Bu çalismayi sizin yaptiginizi kanitlamanizi istiyorum.Bende ps dosyasi mevcut.gerçi ps dosyasinida eklemistim ben çalismaya. almis olabilirsiniz.o zaman soyle yapalim ben ispat için çalismada kullandigim gozu verecem buyrun sizde arka plani yayinlayin!!!
Arkadaki kullanilan yaratigin resmini yayinlayin.Bu yazdiklarim bende mevcut!!
Ve anlatin bunu nasil bir yontemle yaptiniz.Derideki kirmiziliklari yesillikleri nasil yaptiniz!!!!???
Dudaktaki,yanaktaki ve çenedeki yarayi hangi yontemle yaptiniz!!??
Benim çalismami ekliyorum buraya.Hatta birkaç gun once ayni çalismayi baska bir konuda yaptim.http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=27678
Buyrun CALISMAMIN orjinali
Buyrun buda gozumuz
Bana nasil yapildigini sorsaydiniz size yardimci olurdum.
Hatta utanmayin kendinizin bir resmini ekleyin ayni sekilde sizide zombi yapayim.
EMEGE SAYGIIIIII
Duyarli arkadaslari bu konuya cevap vermeleri için davet ediyorum.
#lotus-' tarafından 16.11.2007 00:00:31 tarihinde düzenlendi.
http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=23195
Benim açtigim konu
[URL=http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=23195]
#lotus-' tarafından 16.11.2007 00:20:41 tarihinde düzenlendi.
lotus bu calismanin senin calisman oldugunu bilmiyodum arkadas ekleyememis diye ben yukledim onun yerine
ama goruyorumki burada bi hirsizlik var yuh diyorum baskada ne diyim yani lotus arkadasimiz siteye bi seyler vermeye calisirken sen tutup onun calismasini utanmadan buda benden diye vermissin bi bu eksikti burda oda oldu ne kazandin boyle yapinca kardesim milleti keriz zannetme burasi bildigin diger forumlara benzemez adam gibi sorsaydin lotusa adim gibi eminimki anlatirdi
daha ne diyim hirsizlik kotu bi sey yavrucum ogrenemedin mi daha
AYIP KARDEŞİM VALLAHİ KINIYORUM SENİ
Cevabin için tesekkur ederim gawsed.Bu foruma yakismayan bir olay ama malesef bu dusuncede olan arkadaslarimiz var.
Konuyu okuyan arkadaslardan ozur dilerim.Bos sayfa ile yanitliyacagim.Konuyu 2 sayfaya çikarmak istiyorum.Bir sayfada kalirsa konu sahibi sayin nevzat bey silerse kapanir.Hemen silinmesini istemiyorum.
Sayin site yonetimindende ricam konuyu hemen silmesin lutfen.
Saygilar..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Bilgisayarımızda Mutlaka Olması Gereken Programlar
10 Eki. 2018, 16:00 prodersler
0269010 Eki. 2018, 16:00
prodersler -
Fotoğraf Neymiş Meger.. Mutlaka İzleyin..
20 Eyl. 2016, 17:45 madchoice
2639525 Eki. 2016, 15:39
serhatpnk -
-
Karşılaştırma İçin Lütfen Bakın Panasoni
10 Nis. 2012, 06:16 yalvacyesilcam
3211110 May. 2012, 10:53
yekaga -