Fotoğrafçılık Forumları
Mükemmel Değişim
BENCE İNANILMAZ BİŞEY BU KADAR DEĞİŞİMİ AKIL ALMIYOR WALLA...TIKLA
PS CS2 de de yapılabilir. Gözler, boyun, saçlar kolay... CS2 de Warp özelliği ile halledibelebilir. Önemli olan gerçek makyaj safhası....
Gerçektem Dehşet..........
Warp özelliği hakkında biraz acık konuşabilirsek ben cs2 yeni yükledim tam bilöiyorum bu warp özelliğine nerden giriyoruz
arkadaşlar bu program bulmak gerek cok meraklandım bilen varsa sadece adını paylaşsa bizlerle yeter bence
Sayın conqi free transform secenegini sectiktensonra sağ tıkla orada WARP'ı göreceksin veya free transform dediktensonra
bu simgeye tıkla kolay gelsinFakat bununla boyun göz gibi kısımları oradaki gibi uzatmak biraz zor olur diye düşünüyorum ben
süper yaa gerçekten kullandığı araçlar cs2 ye benziyor ama bilemicem orda boyun kaş kaldırma varmı....
sokeli ilgine cok teşşekkür ederim cok yardımcı oldun
ya peki burda kullanılan program nedir bileniz varmı arkadaşlar ben programı cok merak ettim zaten photosopda da bu tür şeyler rahat yapılıyor ben yinede bu görüntüde kullanılan programı cok merak ettim olmadı pphotoshop da işimizi göreceğiz :D
yaratıcılık
güzel reklam cidden çok yaratıcı olmuş ( değişim hakkında fazla şaşırmadım çoğu reklam ajansı artık bu tarz oynamalar yapıyor )
bomba bu ya !!!! kesin photoshop....
prg bulan olursa kesin isterim...
İlgili olabilecek konular
-
Cr2 Dosyaarında Renk Değişimi
11 May. 2017, 17:25 sena.almila
0291211 May. 2017, 17:26
sena.almila -
Mükemmel Okula Dönüş Vektörel Mega Paketi
26 Eyl. 2015, 19:42 prodersler
0180826 Eyl. 2015, 19:43
zbkdygn -