Fotoğrafçılık Forumları
Maskpro 3 Kullanımı
maskpro 3 dostlar mask pro 3 indirdim kurdum ama kullanamadım kullanım püf noktalarına yardımcı olursanız sevinirim yada türkçe yardım dosyası olan münkünse yardımcı olursanız sevinirim saygı ve sevgiler herkese
linkte 150 adet süper kalite dijital stüdyo fon var indirmek isteyen dostlar buyrun sebil
http://www.hemenpaylas.com/download/241302/secme_fonlar_1.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/241532/secme_fonlar_2.rar.html
ben deneye yanıla buldum. bi hafta fila ugrastım ama sonra knock outla ugrasmanın daha mantıklı olduguna karar verdim. bence ugrasmayın..
studyo_net
Selam msn den bana ulaş maskpronun en ince ayrıntılarına kadar sana ögreteyim
msn : [email protected] akşam 22:00 den sonra
Saygılar
sevgili Creed_06 msn den yazacağınız bilgilerin aynısını buraya da yazabilirsiniz. Hiç olmazsa bilgilerinizden bilmeyen diğer arkadaşlarda faydalanır. (Tabiki ben de)
sevgili oguzf malesef buraya yazarak olacak şey değil bu maskpro oyle knockout gibi basit bi kullanımı yok birçok ayrıntısı var daha kaliteli netice alabilmek için benim arkadaşa msn mi vermemdeki amaç ozel görüşerek öğretmek değil uygulamalı olarak öğretmek yani o karşıda fotoğrafı açacak bende tek tek ona gostereceğim sakın yanlış anlamayın kim isterse (tamamen tecrübesiz olmamak kaydıile) ona ğretirim ama belirttiğim gibi 22:00 dan önce bana ulaşamazsınız
Saygılar
ARKADAŞIM AKŞAMA DOĞRU BURDA MASK PRO ANLATIMI ÖRNEK SAÇ KESİMİ İLE BİRLİKTE FLAS DOSYASI YÜKLEYECEĞİM OK BEKLEYİNN
valla dört gözle bekliyoruz kayahan84 kardeş
Hadi bakalım...
kayahan84 kardeşimin paylaşımından dolayı teşekkürler maskpor eğitim linkini ekledim buradanda indire bilirsiniz
mask pro kullanımı anlatım
Selam lar
Üzülerek yaziyorum. Link ölü, yada ölmüs.
Rahmet eylesin.
hala bulamadıysan dükkanın adresini ver ben gelir anlatırım
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Frontier 350 Magazindeki Kağıt Boyunu Değiştirdim
19 May. 2023, 00:31 eray1011
092119 May. 2023, 00:32
eray1011 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı