krakatau
krakatau (üye)
İstanbul / Amatör

Lasso Hakkında

Arkadaşlar photoshopta bi yerden doku alıp kopyalayıp başka bi yere yapıştırmak istiyorum nasıl yapıcam ayrıntılı yazarmısınız.

Tarih: 6 Nisan 2007, 11:29 - İp: 88.***.**4.219
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

Lasso ile seçtiğin yeri araç kutusunda ok işareti yan maus okuna bezze işareti tıklayıp seçili bölgeyi tut sürükle bırak yöntem bu...

Tarih: 6 Nisan 2007, 12:17 - İp: 88.***.**6.176
krakatau
krakatau (üye)
İstanbul / Amatör

senin dediğin gibi yapınca çıkarılan parçanın altı gri zemin şeklinde gözüküyo ve sadece bi noktaya yapıştırıyosun
ben nasıl kopyalıyıp istediğimiz kadar istediğimiz yere yapıştırabiliriz diye sormuştum....

Tarih: 6 Nisan 2007, 18:59 - İp: 88.***.**4.219
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

clonestampla kardeşim stampı kopyasını almak istedigin yere getir sag tuşla istedigin kadar büyült yada küçült alta basılı tutarak kopyala istedigin yere yapıştır.

2 . yol elbise, kol ,yaka ,yüz ,yada buna benzer şeylerin kopyasını alacaksan. kopyalamak istedigin yeri polygon lassoyla seç ctrl+j yap ikinci kopy ayrı bir parça olarak (KATMAN)çıkar.istedigin yere taşıyabilirsin.

senin soruş şekline göre anladıgım haliyle cevap verdim eger sordugun bu deyilse daha detaylı yazarsan cevap vermeye çalışırım.hayırlı akşamlar.

Tarih: 6 Nisan 2007, 19:58 - İp: 88.***.**6.99
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

eğer batu kardeşinde dediğini yapamadı isen

1---> aynı fotoyu farklı isimle kaydet olsun 2 tane.
2---> PS içine at..
3--->fotonun birinde istediğin yeri dediğim şekilde seç .
4---> sürükle diğer foto ya bırak. Sonsuza kadar yap.
Umarım olur.. Kolay gelsin.....Olmazsa ben veya başka bi arkadaş burada olacaktır..

Tarih: 7 Nisan 2007, 04:26 - İp: 88.***.**9.117
  • 1