dilsad_
dilsad_ (üye)
İstanbul / Amatör

Kullanışlı Photoshop Programı?

arkadaşlar ben siyah beyaz fotoğrafı çok seviyorum ancak istediğim ton olmuyo yada fotograflarda diyelim gözler mavi gerisi siyah beyaz yapan kolay kullanışlı bi photoshop programı önerir misiniz?özellikle renk tonlaması için..

Tarih: 30 Aralık 2008, 19:02 - İp: 88.***.**2.173
keremmm
keremmm (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

evet lazım tabi onu photoshop denilen adobe programı ile yapacan annemmm hani gözleri seçicen inverse yapcan kalanı desaturate yapcan falan aha anlattım çok mu basit ney ?

Tarih: 1 Ocak 2009, 14:21 - İp: 92.***.**0.81
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

kimleri görüyoruz amaniiinnnn

Tarih: 2 Ocak 2009, 03:42 - İp: 88.***.**1.158
adagume
adagume (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

...Bu konuda en Basit ACD SEE den tutun .......... en Profesyonel Pshop a kadar işinizi görecek birçok yazılım mevcut...!! Ama en kapsamlısını yani Pshop'u kullanmanı tavsiye ederim...!! Nette 40 - 50 MB lık CS3 Portable sürümleri var.. Lisans Aktivasyon gerektirmeyen...! Onlardan birini kullan ve yapabileceklerin hayal gücünle sınırlansın..

Tarih: 5 Ocak 2009, 02:56 - İp: 94.***.**7.225
keremmm
keremmm (üye)

remi seni hatırladım kaç ay oldu bırakalı bu siteyi mesleği hala aynı istekte bulunan üyeler var bunlar hiç bitmior sanırım

Tarih: 5 Ocak 2009, 20:14 - İp: 88.***.**9.39
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

dostları buralarda görmek ne güzel. Sebest kürsü bölümündeki muhabbetlere vakit ayırırsan bekleriz. Mete abide buralarda
mete abiyi ve seni bizzat tanımam ama eskiden olan yazışmalarınız hala forumda olduğundan dolayı tanıdım. epeydirde görmüyordum sizleri. hani ne diyeyim gelen gideni aratıyor be usta.

Tarih: 6 Ocak 2009, 06:31 - İp: 88.***.**1.221
keremmm
keremmm (üye)

eyvallah saol dostum. gelince hatırlanmakta beni mutlu etti mete abimide göremiyorum serbest kürsüyede geliriz artık buralardayız:

Tarih: 8 Ocak 2009, 10:40 - İp: 88.***.**6.19
  • 1