Fotoğrafçılık Forumları
Kpt6
slm lar...şu kpt6 denen programı bulan ya da sahıp olupta paylaşmak isteyen var mı?var sa işte size fırsat mailim [email protected] şimdiden teşekkürler ilginize )
merhaba arkadaslar..simdi cok alakasız olucak ama kpt6 ne ?
kpt 6 ya bi photosp eklentisi diyebilirsin bende yeni öğrendim gerçi foto rütüşlamak için ecolasıer ı var bende onu merak edip indirmiştim ama beğenmedim kullananlar var gerçi
Kpt 6 Equalizer ayar değerleri var onunla oynadıktan sonra Filter Blur GussianBlur değerleri verirseniz harika şeyler çıkıyor ortay
selam arkadaşım kpt 6 aslında mütiş bir program ama yanlızca portre resimlerde çok etkili oluyor öyle birşeyki cildin hiçbir gözeneini bile kapatmadan sıvamadan ve hatta dahada canlılastırarak mükemmel vitrinlik fotoğraflar hazırlama imkanı sunuyor fotoğrafa baktığın zaman fotoğrafın burnunu çekip koparasın geliyor o kadar etkili bir program
tamam sogolasınız progrsm ıcın....ama asıl sorun galıba progrsmın uygulamasıymış....kısaca anlatacak var mı secılı alandan sonra kpt secenegını secıyoruz equ.. cıkıyor degerlerı kafamızdan mı secıcez...yok sa var mıdır bellı degerler..
bunun sabit bir ayarı yoktur bu senin bakış açına kalmış zaten kontrol panelinden verdiğin değerlerin sonuçlarını görüyorsun en iyisini yakalamak senin elinde ama sakın sıkılma programı kavra çünkü sana çok faydalı olucak
#garizma' tarafyndan 16.03.2006 00:15:16 tarihinde düzenlendi.
#garizma' tarafından 02.06.2007 07:28:58 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Retush Ta Son Nokta Kpt6 Son Fullll
09 Eki. 2006, 13:28 artdesign
7412306 Nis. 2008, 04:52
bharmankay -