Fotoğrafçılık Forumları
Kpt 6 Linki Çalışıyor!!!
arkadaşlar kpt 6 linki. elinde belki olmayan vardır. ama koyup koymamakta kararsızım.çünkü konulara baktığımda genelde insanlar hep karşılık istemiş. kimisi para kimisi takas. bence önemli olan paylaşmak.karşıdaki insanın alacak gücü veye takas edcek bişeyi yoksa ne yapsın?üstelik benim bildiğim forumlar paylaşım yeridir. satmaya çalışan arkadaşlar online satış sitelerine üye olsun.takasa mantıklı yaklaşabilirim ama satmaya çalışanların forumda alım satım bölümü varsa oraya gitsin. paylaşım kısmına değil.
işte link: http://rapidshare.de/files/4151475/KPT_6.rar.html
ayrıca şimdiden 5-6kez okunan konuya neden kimse cvp yazmıyor ilginç...sömürücü olmaktan vazgeçsin şu arkadaşlar...en azından bi tşk edin ki takdir edildiğimiz anlaşılsın
#quemmaa' tarafından 30.07.2006 18:51:04 tarihinde düzenlendi.
Dostum ben forma yeni üye oldum sayılır o yüzden senin söylediğin takas ve karşılık isteyen mesajlar görmedim.Ama senin düşüncelerine katılıyorum Forumlar paylaşım yeridir.Herşey paylaşarak büyür gelişir...
PROGRAM VERİLDİDE O YÜZDEN CEVAP YOK.FORUMDA YÖNETİCİ OLMADIĞI İÇİN BU TÜR OLAYLARA MÜDAHALE EDİLMEZ. BUNU BEN AYLAR ÖNCE VERMİŞTİM.
evet kaya arkadaş sen vermişsin. ve ben onu indirdim ama içinden setup dosyayı çıkmadı!!! kopyalayıp yapıştıracak tiff türü dosya da yoktu. o yüzden tekrar verdim. verilen tüm linkler ölmüştü. zaten tek bi link herkes aynı linki vermiş. değişik bi linkti rapid filan değil. bende o yüzden tekrar vermek istedim hepsi o
arkadaşım çok teşekür aderim ben kendi adıma ilgilenmiyomuş taktir etmiyormuş gibi görünmek istemem ellerinize saglık )
ilk mesajım bu
ellerine sağlık....
rar dosyası bozuk kardeşim...
ilgilenirsen sevinirim....
arkdasım senın en sonuncu cumlene katılıyorum ben de degınmıstım.ama benım fıkrıme katılanlar var demekkı. cok sagol
Üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkşlar rteşekkürler!
Bu programı çok duydum. Hiç denemedim. Photoshop ta pek te böyle ek programlar kullanmam aslında. Ama herşeyin bi başlangıcı warmış. baya merak ettim. Deniyecem.
Ancak nasıl kuruluyor, yani özel bir kurulumu gerekiyor mu, mesela plug in e mi kurcaz, yoksa direk prog.files'e mi?
Bu konuda da yardımcı olursunuz artık.
şimdiden teşekkürler ederim.
arkadaşım kurdum, çok sağol!
ancak bu prog. baya kapsamlı bi prog.muş ya, nerdeyse photoshop öğrendiğimiz gibi bunun içinde bi uğraşcaz. baya değişik efektler var.
bunun detaylı kullanımını nasıl, nerden öğrencez peki?
Bu konuda da yardımcı olursan tadından yenmez walla
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171708831 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun