Fotoğrafçılık Forumları
Kıza Bakın Nasıl Olmuş..
çiller ve gözler de fark göreceksiniz..
Arkadaşlar Hepimizin ELlerine Sağlık..
Uzun Zaman Oldu Bi Foto Üzerinde Hepimizin Çalışmayalı..
İyi Oldu Yaf Böyle Çalışmalara Hasretti Site
[>:D :D
Aranızda mutlaka göreniniz vardır youtube da falan yayınlandı "dove evolution".
Buda linki http://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U
Videoda normal bir bayan alınıp önce güzelce makyajı saçı falan yapılıyor daha sanra çekilen bir sürü resmi arasından en güzeli beğeniliyor. Sonrasında Photoshop olduğundan emin değilim ama bilgisayar yardımıyla bayanın gözleri büyütülüyor boynu önce uzatılıp sonrasında yüzü ile birlikte inceltiliyor. Yalnız bu fotografta arkadaşların yaptıkları yalnızca renk tonlarıyla olan değişiklikler. Yalnız bu yukarıda bahsettiğim fiziksel değişiklikler nasıl yapılır bilen varsa anlatsın arkadaşlar. ben aradım taradım ama elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.
Bilen arkadaşlar yukarıdaki resimde benzer değişikler(boynu uzatma inceltme gözlerin büyüklüklerini değiştirme falan) yapıp nasıl yaptıklarını anlatırlarsa çok makbule geçerler.
Pantat Arkadasim
Burda renklerle oynanmis diyorsun benim yaptigim resme iyice bakarsan dudaklardaki büyüklügü kaslardaki oynamayi
cenedeki incelmeyi farkedebilirsin
ben onu kisa bir anda laptop üzerinde sadece burada girgir olsun diye yapmistim eger öyle bir ders ariyorsan yani ayni youtobe deki gibi konulari iyice bir gözden gecir cekici manken yüzü diye bir konu acmistim orada hepsi ayrintili bir sekilde mevcut
ama bazi konular sabit kalmadigi icin forumda asagi taraflarda kaybolup gidiyor bu konuda bizimde problemimiz var keske bazi konular sabit kalsada buraya gelende demse ya sadece burasi fon paylasim yerimi diye ama olmuyor site yetkilileri bu konuda bir harekktlilik göstermediler
Saygilarimla
Valla güzel konuların forumda kaybolup gitmesi konusunda sonuna kadar haklısınız. Üzerinde çalıştığınız fotografa şimdi tekrar baktım. yalnız bahsettiğim videoya baktıysanız bayanın yüzünde yapılan değişikliklerin dokular üzerinde neredeyse kayıpsız olarak uygulandığını farkedebilirsiniz. Mesela orada farkettiğim gözleri büyütürken çevresindeki dokuyuda düzgün olarak sıkıştırarak detayların kaybolmaması sağlanmış. yalnız sizin üzerinde çalıştığınız fotografta aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Tabi sizin seçiminiz; renkleri yumuşatarak detaylarda azalma olmasından dolayı boyundaki ve çenedeki değişiklikleri sadece boyutlarını değiştirerekmi yoksa fazlalıkları silerekmi yaptığınızı buradan anlayamadım.
Yalnız bahsettiğim videoda kullanılan yöntemi (uygulanışının ne kadar kolay olduğunu farketmişsinizdir)öğrenmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
#pantat' tarafından 02.03.2007 03:44:16 tarihinde düzenlendi.
Pantat photoshopla yapildi hatta photoshop diye aratirsan daha degisik videolarda cikiyor
simdi o sekil bir dersi burada yazmak nerden baksaniz 3 ila 4 saatini alir birisinin yok resim ekle yok nasil yaptigini tek tek anlat ve bir tesekkür bile cok görülüyor yada ben su cekici manken yüzü icin 1.5 saatimi verdim ne oldu kaybolup gitti forumun arka sayfalarinda sen nasil bir sey istiyorsan söyle ben sayfasini vereyim sen bir ingilizce cevirici ile türkceye cevirip sayfayi deneme yanilma yöntemi ile pek ala cok güzelde retusch yapabilirsin bu konuda cok sayida sayfalar var internette bulabilirsin
Sevgili arkadaşlar hakahan'ın yaptığı çizim hangi programla nasıl yapılıyor...Sevgili hakahan ayrıntılı açıklama bekliyoruz lütfen..
bagetbocek kardeş 10saniyede mi yaptın???
Eğer 10 saniyede yaptınsa yöntemini merak ediyorum.
Yazarsan sevinirim.. [>:D
bende 8.75 saniyede yapmistim ama unuttum yazmaya
Corel Paint Shop Pro Photo 11.20 yi incelerseniz 10 saniyede değil 5 saniyede bile yapanlar çıkar kusura bakmayın ben biraz yavaşım...
İlgili olabilecek konular
-
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
021319 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
022608 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
-
İup İşgücü Uyum Programı (typ) Başvurusu Nasıl Yapılır
05 Eyl. 2024, 22:47 prodersler
019205 Eyl. 2024, 22:48
prodersler -
E Nabız Hesabı Açma E Nabız Hesabı Nasıl Açılır Pc
15 Ağu. 2024, 16:13 prodersler
039015 Ağu. 2024, 16:14
prodersler -
Drone Teknolojisi Fotomuhabirliği Nasıl Etkiliyor?
17 Eki. 2023, 14:29 miratcenk
068417 Eki. 2023, 14:29
miratcenk -
Morluk,kanama,dikiş Nasıl Eklenir??
21 Eki. 2006, 14:35 kosovali
13668604 Tem. 2023, 17:10
masal24 -