alikurum
alikurum (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Gelin,damat Fotoğrafları

Arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacaktı.Ben stüdyomda gelin damat çekerken karışık bir manzarada çekiyorum.Montajlamada saç ayrıntılarını alamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Tarih: 21 Kasım 2004, 12:40 - İp: yok
queen
queen (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

fotoğrafları çekerken karışık renkli fonlar kullanırsanız içinden çıkamayacağınız sorunlarla karşılaşırsınız. özellikle saç dekobelerinde en iyi neticeyi almak için orta ton gri veya düz mavi fon kullanabilirsiniz. exrtact tan netice alamıyorsanız canalları kullanarak yada bu iş için yapılmış plug-inler (knockout 2 veya Photomask) kullanın

Tarih: 22 Kasım 2004, 11:00 - İp: yok
erdil
erdil (üye)
Çanakkale / Meraklı

Arkadaşım kesimini rahat yapabilmen için arka fonun düz olsun mesela gri gibi bir dene iyi çalışmalar

Tarih: 17 Aralık 2004, 02:16 - İp: yok
digiworld
digiworld (üye)
Giresun / Stüdyo Fotoğrafçısı

egerki arka fonu gri tonda kullanırsan olumlu sonuç albilirsin yada özel kesim proglamlar varonları kullan

Tarih: 20 Aralık 2004, 11:52 - İp: yok
kayazaki
kayazaki (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş sana cevap yazacağımda vaktim yok.Bu konunun uzmanı benim yardımıda severim.Akşamları 9 dan sonra ara ben sana yardımcı olayım.Ben fotografcıyım bi sorun vardı dersen anlarım.0536 425 63 43 aradığında sabit no vereyim.

Tarih: 26 Aralık 2004, 20:51 - İp: yok
fotosinem
fotosinem (üye)
Muğla / Stüdyo Fotoğrafçısı

en iyi neticeyi gri renk'te alacaksın başka renklerle zaman kaybetme,knockout2 iyi ama fotoğrafı çok net çekmelisin fonunda aynı ton ve ışıklandırmada ve iyi boyanmış olması şart.

Tarih: 6 Şubat 2005, 23:07 - İp: yok
aliarda
aliarda (üye)
Konya / Amatör

öncelikle merhaba msn den yaz yardımcı olurum [email protected]

Tarih: 16 Temmuz 2005, 00:39 - İp: yok
nescaffe
nescaffe (üye)
Tekirdağ / Stüdyo Fotoğrafçısı

Öncelikle merhaba arkadasım diğer arkadaşlarımın dediği gibi düz fon kullan zaten fonu temizleyip tekrardan başka bi fon kullanıcaksan karısık fonda çekmenin bi anlamı yok saçı temizlerken de select menusunden 'color range' kullan duz fonlarda çok daha iyi sonuç alırsın
insallah yardımcı olabilmişimdir BAŞARILAR

Tarih: 16 Temmuz 2005, 13:45 - İp: yok
megolaman
megolaman (üye)
Tekirdağ / Stüdyo Fotoğrafçısı

selam arkadaşım
anlayamadığım tek şey neden karışık renk fonlar kullandığın ???? madem düz fonun yok almaya paranda yok, stüdyonun duvarını gri boyayıver. ) bu kadar basit. parasız akıl bu kadar olur hadi eyvallahhh...........

Tarih: 17 Temmuz 2005, 15:05 - İp: yok
fotoman200
fotoman200 (üye)
Samsun / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım senin düz bir fona ihtiyacın var en iyisi gri fon dur dene çok güzel sonuçlar alacaksın

Tarih: 3 Kasım 2005, 14:47 - İp: yok
photograpy
photograpy (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

arkadaşım gri fon kullanman gerek diğer arkadaşlarında dediği gibi ama knocutmuş falan filan yanıltmasın seni hani bi laf varya allah dert yanında derman verir photoşhopta öle bişey dert ama dermanı sende olcak kesip yapıştırmakla bişey olmaz bi müsait olunca fotoğraf yolla bana gri fonda cekilmiş gör bak neticeye hadi kendine ii bak

Tarih: 3 Mart 2007, 11:42 - İp: 85.***.**3.238