Fotoğrafçılık Forumları
Farklı Bi Çalışma Olmuş Ellerine Emeğine Sağlık..
Teşekkür ederim desing senin kadar olabilirsek bize yeter
Estafurullah Arkadaşım Öyle Deme Herkez Kendince bişeler Yapmaya Çalışıyor..Düşüncen İçin Teşekkür Ederim.
güzel çalışma hele çocuk harika arka planda
#zonguldak' tarafından 10.12.2006 15:04:18 tarihinde düzenlendi.
tasarım çok güzel gerçekten emeğin için saolsın ama gelinin saç kesimi biraz kötü gibi geldi bana benim haddime değil ama photodesng abide beğendiğine göre gerçekten saolasın
Askan Kardeşim Ben Pek İşçiliğe Bakmıyorum Bütün Yorumlarıma Bak İşçilikle Uğraşmam Yani Tamam Önemlidir İşçilik Anlıyorum Sizi ama Farklı Fotoğraflar Görmek Hoşuma Gidiyo Ondan Yoksa İşçiliye Girersem Kimseye Olumlu Cevap Vermem Ama Benim İşim Hayal Gücüyle Tamamen Farklılık Anlamışsındır Umarım Beni..Bak Şimdik İşçiliğe Gireyim Sayayım Sana bu Foto Hakkındaki Eksikleri Çocuğun Önünden Geçen Pencere Tahtası Eksik Tam Deyil Duvak Sağdan Geniş ve Açık Gelirken Çocuğun Oraya girmesyile incelmiş ve yine Genişlemiş..Duvağa Saydamlık Verilmemiş..Seninde dediğin Gibi Saç Kesimi İyi Olmamış..
Promises Sana Eleştiri Değildir Bunlar Oke Tasarım Olarak Güzel Bi Düşünce Alkışlıyorumda Ama İşçiliyinde bunlar Var Dikkat Etmek Lazım Sadece Sana yorum Yaptım İşçilik Hakkında Sitede Kusuruma Bakma ama Fotoğraf güzel Hakketten
teşekkür ederim zonguldak
teşekkür ederim askan_67 saç kesimi konusunda haklısın zamanla daha ii olcak inş.
teşekkür edrim design görüş ve yorumlarına katılıyorum daha dikkatli olmak lazım
farklı bır calısma olmus emege saygı
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Aşık Haşimi Öpüp Koklamaya Kıyamaz İken [gelin mi Oldun]
10 Tem. 2021, 16:47 prodersler
0115010 Tem. 2021, 16:48
prodersler -
Magnum Photos Ve Çocuk İstismarı Hakkında Konuşabilir
15 Şub. 2021, 19:34 miratcenk