Fotoğrafçılık Forumları
Fotorafcı Arkadaslar Bi Aydınlatın.
Arkadaslar ankarada oturuyorum.
Bir ay sonra evlenicem Allah nasip ederse.Malumunuz hepimiz gelin damat resmi icin fotorafcıya gideriz.
Bende gittim maksat fikir almak.Zaten bulundugum mevkide bu isi iyi yapan tek bi yer var.Kaliteli bir yer ama genede fikirlerini sunarsanız sevinirim.Ayrıca ankarada eger yardımcı olabilicek varsa iletişim kurabiliriz
bir adet paranomik album. icerisinde 10 adet resim var.birde tam bilmiyorum ama 50*30 yada 80*40 ebatında büyütülmüş. tablo fiyat olrak 300ytl.
tesekkur ederim.
arkadaşım Ben Ankara PoLatLı'dayım GeLirsen Bende Yardımcı Olurum Kendi GeLin Damat AlbümLerimi ÖrnekLerimi Gösteririm Ben Manken Fotoğrafı Yada BaşkaLarının Çekdiği Fotoğrafı KesinLikLe insanLara Örnek Olarak Göstermem Ve Dükkanıma Asmam...
Ama Orası Uzak KaLır GELemem Diyorsan Sana Tavsiye Edeceğim Tek Bir Yer Var Ankara'Da Oda (Stüdio M) Küçük Esatta Ve DemetevLer'de ŞubeLeri Var Ben Fotoğrafı OLarak Düğünümde BiLe Oraya Gidip Fotoğraf Çekdirmeyi BiLe Düşünüyorum.. Diğer MesLektaşLarıma HaksızLık Gibi Yada RekLam Vermek Gibi OLmasın Ama Git Önce Bi Gör ÇekdikLeri FotoğrafLarı AlbümLeri Onsan Sonra Banada Hak Vereceksin..
SaygıLarımLa. MutLuLukLar DiLerim.
Ha Bide arkadaşım Onuda SöyLeyim Fiyat Araşdırması Yapmışsın Ankara'nın FiyatLarından Çok FazLa Haberim Yoq Açıkcası..
Ucuzda Çektirirsin PahaLıda.. Tabi UcuzLa PahaLı arasında NE Fark OLduğunu BiLirsin Tabikide KaLite..
Sen FotoğraLarım GüzeL OLsun Diye Fikir Almak İçin Konu Açmışsın ÇOk GüzeL,Çünki Düğün Fotoğrafının Birdaha Geri Dönüşü OLmaz Birkere OLan Bir Şey İstisnaLar Hariç Tabi.
Benim Sana Tavsiye Ettiğim Yer Ucuz İş Yapmaz Yapacağı İşin Hakkını Verir..
Ben Panoromik ALBüm ÇaLIşmıyorum..! Onun İçin Sana Fiyat Konusunda Yardımcı Olamayacağım..
- 1