ilknur
ilknur (üye)
Adana / Stüdyo Fotoğrafçısı

Eleştirilerinizi Bekliyorum

sizlerden resim eklemeyi öğrendim

şimdi sıra sergide

birde benim tasarımlarımla ilgili yorumlarını alayım
kendi resimlerim hariç diğer resimlerin çekimleride bana ait

Tarih: 2 Ekim 2005, 18:02 - İp: yok
zorbas
zorbas (üye)
Yurtdışı / Meraklı

MERHABA ILKNUR HANIM. ÇALIŞMALARINIZ ÇOK ETKİLEYİCİ VE SANATSAL. FAKAT BEN DERİM Kİ BİRAZ DA BAŞKA YÖNDE ÇALIŞMANIZI TAVSİYE EDERİM. DİYELİM Kİ ŞEHİR MANZARA, TABİAT, IŞIK OYNAMASI,RENK ÇALIŞMASI, ÇOCUKLARLA ÇALIŞMALAR VE GÜNEŞ IŞINLARI GİBİ ÇALIŞMALAR SİZİ DETAYLI OLARAK BÜTÜLEŞTİRECEKTİR.SONUÇ . BENİM RESİMLERİME BAKARSANIZ BU DEDİKLERİMDEN BAZILARINI GÖREBİLİRSİNİZ.SONUÇ OLARAK SİZİ TEBRİK EDERİM. YENİ ÇALIŞMALARINIZI BEKLİYORUM. İYİ GÜNLER.

Tarih: 3 Ekim 2005, 21:51 - İp: yok
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

zorbas senin resimlerine nerden bakabiliriz varmı foruma yuklediğin calısmalar link verirsen daha rahat ulasabiliriz

tesekkurler.

Tarih: 3 Ekim 2005, 22:03 - İp: yok
ilknur
ilknur (üye)

tamer bey özrünüz kabul edildi
ayrıca fon hazırladığım hokus pokus bi program yok
daha çok çektiğim fotoğraflardan ilham alıyorum hatta bazen çekerken anında kafamda planlıyorum.
tabi photoshopun bütün imkanlarından bildiğim kadarıyla
faydalanıyorum ama fon aramak diye bir kuralım yok fon için üzerinde çalışabileceğim başlangıç resmi arıyorum
bir armut resminden bile 50 işlem sonrası fon yaptığım oldu
çıkan sonuşta armut felan yok tabi

Tarih: 3 Ekim 2005, 23:25 - İp: yok
ilknur
ilknur (üye)

sn; zorbas

fikirleriniz için teşekkürler
bahsettiğiniz çekimler fotoğrafçılık konusunda daha fazla bilgi gerektirir ben fotoğrafçılıkla ilgili istediğim halde fotoğraf eğitimi almadım sebebini kendi fotoğraflarımdan anlarsınız

fakat, ama, lakin, yılmadım içimde olan sanat aşkını birşekilde sergilediğim gibi, insanlara sunabilecek kadar eğittim. tabiki bunu yeterli bulmuyorum hala mutlu değilim eksiklerimin farkındayım. ama daha gencim
öğrenmeye devam ediyorum kendi stüdyom var bir yandanda para kazanmak zorundayım sizler gibi işlerimden fırsat buldukça kendimi geliştirmeye çalışıyorum saydıklarınız arasından size ve diğer arkadaşlarıma çocuk pozlarımdan sadece 1 kaçını sunuyorum
herkese saygılar
http://img16.imageshack.us/img16/322/105ee.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/1269/111dg.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/8500/128ad.jpg

Tarih: 3 Ekim 2005, 23:40 - İp: yok
ilknur
ilknur (üye)

Tarih: 3 Ekim 2005, 23:43 - İp: yok
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

ilknur hanım haklısın bazen bende hazırlıyorum ama suda bir gercek fon hazırlamak için ne musait vaktimiz oluyor nede ona kafa yoracak kadar dermanımız ben saat 16,00 dan sonra adımı bile hatırlamakta zorlanıyorum bin bir turlu seyle ugrasıyoruz sabahtan aksama kadar.

Saygılar...

Tarih: 4 Ekim 2005, 11:43 - İp: yok
ilknur
ilknur (üye)

tamer bey dinlenmek için fon hazırlamaktan daha iyi bir yöntem yok inanın

tasarım yapmak ;

stres alır
kafa boşaltır
kan dolaşımını hızlandırır
heyecan verir vsssssssssss

bir tavsiye bunun için günün geç saatlerini tercih edin
kimse sizi rahatsız edemesin gürültü olmasın sevdiğiniz müzikleri açın sigaranızı çayınızıda hazırlayın ve çalışın

çalıştıkalrınızıda bizimle paylaşın kolay gelsin

Tarih: 4 Ekim 2005, 16:41 - İp: yok
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

ok tesekkurler deneyeceğim

Tarih: 4 Ekim 2005, 20:25 - İp: yok
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Bence herhangi bir stüdyo fotoğrsfçısının çekebileceği karelerden. O kadar oynanmışki fotoğraflarla bence fotoğraf olmaktan çıkmış. Yaratıcılık anlamında da fazla br şey yok. Sonuçta bir model ve fonlardan ibaret her şey. Yaratıcı şeyler ortaya koymak istiyorsanız, stüdyoda daha çok müşterilerinizin için çektiğiniz ticari çalışmalardan ziyade sanat için fotoğraf çekmelisiniz. Paraflaşlar ve softboxlarla yapılabilecekler sadece bunlar değildir. genellikle gelin-damat fotoğraflarından öteye geçememiş fotoğraflarınız.

Tarih: 4 Ekim 2005, 20:35 - İp: yok
fotoser
fotoser (üye)
Eskişehir / Stüdyo Fotoğrafçısı

fotoğrafçılık benim bildiğim oynanma olmadan doğal halidir ama artık imkanlar dijitala geçti photoshop sen nelere kadirsin kullanmayı bilen arkadaşlara duyrulur

Tarih: 4 Ekim 2005, 20:48 - İp: yok