Fotoğrafçılık Forumları
Duyarlı Olalım.. !!
ARKADAŞLAR FORUMDA NELER OLUYOR ŞÖYLE BİR BAKTINIZMI.?
PAYLAŞIM İÇİN KONU AÇANLAR YA LİNKİ YADA RAR ŞİFRESİNİ ÖZELDEN VERMEYE BAŞLADI.
BU DURUM HİÇ HOŞ DEĞİL.
MADEM HERKESLE PAYLAŞMAYACAKSINIZ VERMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN ÖZELİNE DİREK GÖNDERİNDE KONU KALABALIĞI BARİ OLMASIN.
BUNU YAZMAKTAKİ AMACIM BU PAYLAŞIMLARDAN YARARLANAMADIĞIM İÇİN DEĞİL SADECE RAHASIZ OLDUĞUM İÇİN.
FORUMDA KONULAR BAŞINI ALDI GİDİYOR, SİTE YÖNETİMİNEDE BURADA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR.
PAYLIŞIMDA BULUNAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKÜRLER AMA LÜTFEN ÖZEL OLAYINA SON VERİN ARTIK.
PHOTOSHOP HAKKINDA BİLMEDİĞİMİZ OKADAR ÇOK ŞEY VARKI ONLARIN ÜZERİNDE DURALIM.
ÇALIŞMA YAPAN ARKADAŞLAR YAPTIKLARININDAN BİRŞEYLER ÖĞRENMEK EN GÜZEL PAYLAŞIM OLUR.
#ersan06' tarafından 02.05.2007 16:42:41 tarihinde düzenlendi.
sayın ersan06 pesetme hemen mucadeleye devam
yok öyle kopma noktası falan
düzelir birgün çok yakında
VALLAHİ FORMUN PHOTOSHOP KISMINI ARTIK DÜZENE SOKALIM.
BU KISIMA AÇILMAMASI GEREKEN KONULARA ARTIK BAKMAYACAĞIM.
ÇOK DEĞERLİ KİŞİLE FORUMDAN UZAKLAŞTI. ŞÖYLE BİR BAKIYORUM SADECE FON ALIŞ VERİŞİ YAPMAK İÇİN TAKILALANLAR VAR GİBİ.
KENDİ ÇALIŞMALARIMIZI KOYMAYA BAŞLAYALIM.
MESELA BEN FOTOĞRAF ÜZERİNDE PHOTOSHOPTA YAPILMIŞ BİR ÇOK İŞLEMİN NASIL KULLANILACAĞINI BİLMİYORUM. BUNLARI BİRBİRİMİZE ÖĞRETELİM.
ARKADASLAR HEPİNİZ HAKLISINIZ BU YAZI BİRİNCİ SAYFADA KALMALI SÜREKLİ BEN YENİYİM AMA BANA FAZLA KONUSMAK DÜSMÜYOR AMA
crayz_demo BURADA YENİ ESKİ YOK HERKESİN SÖZ HAKKI VAR.
GÖRÜŞLERİN VE ELEŞTİRİLERİNE HER ZAMAN AÇIĞIZ.
Bende yeniyim ve bir forumda adminim (yetkili).. Bu nedenle her forumda bazı şeylere ayrı olarak dikkat ederim.. Mesela burada dikkatimi çeken bir nokta var.. Hiç bir konuda , "daha önce verildi, dikkatli olalım. Konu kilitlenmiştir" veya "konuyu yanlış yere açmışsınız", "link kırık" tarzı mesaj yazan yetkili göremiyorum.. Üyeler bunu yapıyorlar ama bir takım önlemler gerekmez mi ?
(Belki de var ama ben görmedim, kusura bakmayın şimdiden..)
En başta şu düzenleme yapılabilir mesela.. Photoshop bölümüne alt forum veya sabit konu açılır (tüm fonlar buraya diye). Herkes fonlarını o konuya ekler, böylece konu kalabalıklığı olmaz.. Sürekli "psd", "fon" yazan konular görüyorum.. Bazen hangisine daha önce bakmıştım diye şaşırıyorum..(veya farklı bir şekilde "Photoshop anlatımları" bölümü açılır ve konu anlatımları oraya yapılabilir..)
Bu tarz şeylerin yapılması hem sürekliliği sağlar, hemde foruma yeni gelen birisi aradıklarını çok rahatça bulabilir.. Umarım bu önerilerimiz dikkate alınır. Amacım yönetimi veya sizleri eleştirip, akıl vermek değil yanlış anlamayın .. Forumumuzun daha güzel yerlere gelmesi için sadece bir kaç öneri..
Herkese iyi paylaşımlar..
#x-men' tarafından 16.05.2007 15:59:45 tarihinde düzenlendi.
Ne garip ya "isteyenler özelime gelsin vereyim demek"
Link verdiğinde teşekkür etmeyip direk linki tıklayıp indiren adam özelime gel dediğinde teşekkür etmesi tatmin ediyor sanırım arkadaşları?
Bilmiyorum ama insanın niyeti önemlidir,normalde link verildiği zaman teşekkür etmeyen ama özelden istediğinde teşekkür eden adamın samimiyetsiz teşekkürünü teşekkür yerine koymak kendini tatmin etmekten baska bir şey değildir.
Altı üstü bir link bırak etmesin senin niyetin paylaşmaksa karşılık beklemeden yap bunu. Ama teşekkürü bile karşılık olarak görüyorsun. Ya hiç verme ya da görmeyeceğini bilerek ya da teşekkür edeceklere minnettar olarak ver linki
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Tüm Fotoğrafçılar Birlikte Olalım
18 Eki. 2006, 20:24 ceyhun79
15692105 Şub. 2013, 20:34
fototekinbodrm -
Profesyonel Ve Duyarlı Arkadaşlarımızdan
20 Eyl. 2012, 21:29 anittedhav
14292005 Eki. 2012, 16:15
theyapici -