Fotoğrafçılık Forumları
bence güzel olmuş,nasıl yaptığınızı anlatırsanız biz de öğreniriz.
guzel olmus!! sadece disler ve goz beyazlari biraz fazla abartilmis o kadar birde dodge ve burn tool kullanarak yuzdeki kaybolan bazi hatlari tekrar ortaya cikarabilirsin !!
DOĞRUDUR BURAYA BU RESMİ KOYMAMDAKİ AMACIM ZATEN ELEŞTİRİLERİ ALARAK KENDİMİ DAHA İYİ GELİŞTİRMEK LÜTFEN ANLAYANLAR ELEŞTİRİLERİNİ ESİRGEMESİN TEŞEKKÜRLER....
hocam bu olayı anlatacakmısın yoksa anlatmıyacakmısın bı cevap yazarsan sevınırım kolay gelsın yakında elestırılerını alırsın bılenlerden merak etme kolay gelsın ...
MSN ADRESİM [email protected] ancak şunu söyliyimprofesyonel değilim amatör olareak ilgileniyorum hiç bir zamanda ben çok iyi biliyorum demem photshopu ancak kendi bil çerçevemde sizlere yardımcı olmaya çalışırım...
birkaç ufak detay dışında iyi olmuş.birde yüzdeki kirli gölgeleri biraz daha yumuşatabilirsin. fotoğraf rütuşlarken mutlaka burun kısımlarına dikkat etmelisin.
çönkü fotoğrafa bakarken ilk göze batan kısım gözlerdir.
Göz ve dişlerdeki beyazlatma abartılı olmuş.Neyle yaptın bilmiyorum ama seçtikten sonra selective colorda beyazı seçip sarı ve siyahı normal derecede alırsan çok göze batmayacaktır.Ayrıca kaşlarıda almışsın Bu tür kaşı düzgün alınmamış kişilerde bırak öyle kalsın,özellikle orta yaş ve üstünde.İş tesliminde problem çıkabilir,Fotografcı arkadaşların başına gelmiştir.Rötuşu kpt ile atsaydın vede en sondaki çubuğu biraz daha yukarı alsaydın,birazda doku olabilirdi.Başarılar...
yapılan her eleştiri benim bu konuda daha bilgi
sahibi olmama ve tecrübe kazanmama neden olmaktadır eleştirilerini esirgemiyip yorum yapam bütün forum üyelerine teşekkürler..sağlıcakla kalın
BENCE BERBAT
sağol arkadaşım saygı duyarım neresi berbat niçin berbat neden berbat ??????*
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Analog Lens'lere Uygun Digital Fotoğraf Makinaları
02 Nis. 2018, 13:52 bulyil
4315307 Tem. 2018, 01:33
mustafa_ozdag -
Photo Digital 2015 Fuarı - Cnr
20 Şub. 2015, 16:51 aytekturkmen