Fotoğrafçılık Forumları
Dekupe Çalışmalarım...
Evet arkadaşlar Bir kaç Saç Dekupem sizlerle Paylaşmak istedim....
god_forbid arkadaşim dediği gibi uyguladım ve sonuc buu
god_forbid emeğine yüreğine sağlik harıka bı anlatım tarzı ile bize sunduğun için cok teşekkürediyorum tekrar emeğine sağlik...
fotoğraflar çalıntı arkadaşlar resimlerin sağ alt köşeni dikkat site ismi var güzel bir rus sitesi yoksa sadece photoshopla imkanısz değil ama şimdiye kadar görmedim bu kadar hassas yapan programla yapılıyor genelde mask pro. benzeri programlarla herkese iyi çalışmalar ilk yorumumdu dayanamadım
#gaijin' tarafından 09.12.2009 00:13:44 tarihinde düzenlendi.
bencede süper emegine saglik
kardesım emegıne saglık bır sey soracaktım SampLing görünmuyor bende neden acaba
ugur166 Saçmalamışın =) Çekimlerin Bana ait oldugunu Resim DegiL Fotografların'de bana ait oldugunu Söylemiyorum :D orda sadece kesimimi gösteriyorum ne kadar bilincsiz laflar sözler yorumlar yapıyorsunuz :D
hocam bu teknik acaba şu resimlerde de işe yarar mı ?
ben denedim biraz bozuyo
emeğine sağlık sağol paylaşım için...
makara Hocam Yarar Ama Cs2 - 3 - 4 Sürümlerinde Belki İstedigini Elde Edemeye BiLirsin Ben Genelde 8 Kullanıyorum Ve 2 - 3 - 4 ten daha iyi netice veriyor bu uygulama eger ilk yazdıgım sürümlerde sıkıntı yaşıyorsanız birde 8 de Deneyin derim Eger olmuyorsa Demekki Her Karede Uygulanmıyor =))
tamam bunlar güzel. peki buları ne ile ayrıyorsunuz?
İlgili olabilecek konular
-
-
Dekupe Hizmeti Veren Ajanslar Hakkında
28 Oca. 2014, 22:14 morpiksel
0279128 Oca. 2014, 22:15
morpiksel -
Gündüzün Akşama Dönüş Çalışmalarım...
26 Nis. 2011, 01:36 m.gostas
6262001 May. 2011, 16:21
burhan_73 -