Fotoğrafçılık Forumları
Canakkale-gecilmez-cizgifilim
[align=center]
[/align]http://208.70.26.126/1/items/Canakkale_Gecilmez_Cizgi_Film/Canakkale-Gecilmez-CizgiFilim.avi
SİTEDE Bİ BU EKSİKTİ ONUDA BEN KOYAYIM BARİ
çok güzel bir paylaşım tebrikler
Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere vatanları ve bayrakları uğruna hayatlarını feda eden Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Çanakkaye Şehitlerinin Ruhu Şad Olsun....
paylaşım için teşekkürler. yorumu yazdıktan sonra hemen izliycem.
bu güzel vatanı canları pahasına bize miras bırakan ve onlara önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk'e sonsuza kadar minnettar kalıcam...
Bildiğim kadarıyla bu çizgi filmde ne Ulu Önder Atatürk'den ne de onun silah arkadaşlarından bahsedilmiyordu. Dini kimlikli bir kanal için sipariş üzerine hazırlanmıştı bu film.
hata arkadaşım uyardığın için teşekkürler. bene tam indiricektim, vazgeçtim şimdi. bu tarz sömürülere kanmamak lazım. yanlız indirmedim. hata arkadaşımın sözüne güveniyorum artık...
Teşekkür ederim Gürhan_87, bu çizgi filmi internette arattığınız zaman karşınıza birçok tartışma yapıldığı çıkacaktır. Bu savaş Atatürk tarafından değil Allah tarafından kazandırılmıştır diyeninden bu çizgi filmi bir siyasi parti yaptırdı onun için içinde Atütürk yok diyenine, bu bir sinema filmi belgesel değil onun için böyle takdir edildi diyenine kadar bir sürü şeyle karşılaşacaksınız.
- 1