cadde01
cadde01 (üye)
Adana / Meraklı

Çalışmayan Linkler İçin Bilgi

'Gelin+Damat fonu' adlı açmış olduğum konuya fotoimaj nickli üyemizin yazdığı mesaj nedeniyle formdaki tüm linkleri kaldırdım. İhtiyacı olanlardan özür dilerim.
Size fotoimaj nickli üyenin mesajını vererek kararı size bırakıyorum sizde benim yerimde olsanız böyle yapardınız.
FOTOİMAJ IN MESAJI
ya bunların hepsi tüm millette var zaten sadece iş olsun diyemi ortaya çıkıpta alın size fon diyosunuz nerden buluyosunuz bu cesareti ya boşu boşuna sizin yüzünüzden limitten yiyoruz ya ben şimdiye kadar alın size fon diye indirdiğim linklerin hiç birinden işe yarar bişi indirmedim zati kendime kızıyorum niye girip indirdiysem sizin ömrünüz boyunca göremiceniz fonlar var elimde hala doymuyorum bir tane kalite elit seçkin bir tane elalemde olmayan fonunuz yokmu sizin ya yeter onları yollayın adam gibi olun hele bazısı var varya fonu göndermiş 2 tane hemen yarım saat sonra niye teşekkür etmiyosunuz darılırım bak gücenirim bidaa yollamam nooluyo ya ne kıvırttırıyosun okadar muhtaçsan teşekküre kapına gelen her dilenciye ver 50 kuruş bizim limitimizi yeme ya

Tarih: 14 Ekim 2006, 15:56 - İp: 81.***.**2.153
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

bir kimseye kızdığınızda..

onunla muhatap olmamanızı önereceğim....

yok farzedin... internet ortamındayız... en ciddi konuların bile espirilerle sulandırıldığını görebiliriz...

isteyen istediğini yazsın.. siz kendi yolunuzda devam edin..

yazılandaki ayıp.. yazana ait.. herkes okuyup değerlendirsin...

Tarih: 14 Ekim 2006, 16:56 - İp: 85.***.**5.96
fotodilan
fotodilan (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

cadde01, mesajını okudum . çok üzücü bir olay ! FOTOİMAJ!ın paylaşıma açtığı ne var ? aradım bulamadım... kendisinin ELİT fonlara ihtiyaç duyduğunu açıklamış, gitsin parasıyla alsın! bu fonlar onda olabilir ama diğer arkadaşlarda olmayabilir. burda senin yaptığın fonları sitedeki arkadaşlarla paylaşmak... onun yaptığı fonları paylaşmamak. kendine iyi bak- paylaştığın fonlar için teşekkürler.

Tarih: 14 Ekim 2006, 16:57 - İp: 85.***.**1.166
real ajans
real ajans (üye)
Isparta / Reklam Fotoğrafçısı

arkadaşım burada nekadar çok faydalı arkadaşlarımız varsa böyle densizler de çıkıyor işte ne yapacaksın sen yinede aç konularını yararlanmak ısteyen arkadaşlara faydalı olsun burası paylasım sitesi benim fonlarımı sen ömründe göremezsin gibi bir zihniyet de hiç bir şekilde yararlanmöasın o zaman ayıp ya lafa bakarsan ben dede onun göremeyecegikadar var yalandan kim ölmüş varsa bi delili paylaşsın yoksa susun öyle sagda solda atıp sıkmakla olmuyo bu işler cadde sana başarılar dilerim

Tarih: 14 Ekim 2006, 17:05 - İp: 85.***.**6.15
imajfoto
imajfoto (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

ben olsam öyle yapmazdım bütün linkleri kaldırmak bence iyi bir niyetin iyide bir azmin varmış anladım kadarıyla senin şahsından özür dilerim çünkü sonradan takip ettim paylaşımcısın bunu farkettim ben bu sitenin sadece bir üyesiyim kendi adıma konuştum ve hatta bazılarına kızdım da konuştum sana denk geldi bu senin adına yaptım gibi gözüken ifadelerimi geri alıyorum sadece bana bir cevap yazsaydın edepsizca olmadıktan sonra hatamı yine düzeltirdim bence devam et

Tarih: 14 Ekim 2006, 20:39 - İp: 85.***.**9.189
soner_01
soner_01 (üye)
Adana / Amatör

helal olsun be özür dilemesini de biliosun..

cok saygılı konusmalar..

zaten bu foruma da bu konusmalar yakısır

Tarih: 21 Ekim 2006, 12:44 - İp: 85.***.**1.125
  • 1