Fotoğrafçılık Forumları
Ben Beceremedim Sizlerden Yardım...
arkadaşlar merakımdan bu çalışmayı yapmak istedim ama beceremdim buradaki köpekleri başka bir fona aktamayı düşündüm ama köpekler hep hava kalıyorlardı. biraz zaman ayırırsanız ve dahada önemlisi BANA BUNU NASIL YAPTIĞINIZI ANLATIRSANIZ SİZLERE MİNNNETTAR KALACAM. şimdiden teşekkürlr
Fona atılması gereken stüdyo fotoğraflarıdır onlar bile tam oturmazken amatör fotoğraflar üzerinde yapılan değişiklikler zaman kaybından başka birşey değildir...
bende beceremeyince kendimi kötü hissettim. desene boşuna uğraşmışım.ama kim bilir belkide bunu adam edecek biri çıkar..
Çekimi ALttan Yap Bence Oturur O zaman...
fügüranlar düşük makinayla çekilmiş ama ben gene birşeyler yapmaya çalıştım.]
#STEVE' tarafından 01.02.2007 10:56:02 tarihinde düzenlendi.
steve harika olmuş ellerin e sağlık...
kız foto fon süper
steve ve kızfoto ellerinize sağlık güzel olmuşlar. ama sizlerden bir isteğim var resmi fondan ayırdıktan sonra yeni fona yerleştirirken veya yerleştirdikten sonra hangi işleri yapmam gerekir ki yeni fona iyice uyum sğlasınlar. bu soruya cevap verirseniz çok sevinirim....
özür dilerim yazmamışım kestikten sonra yerleştirmek istediğim yere yerleştiriyorum ve bir kopyasını alıyorum sonra kopyanın üzerindeyken filter-blur-gaussian blur diyorum ve istediğim değeri veriyorum bu şekilde gölgesini yapıyorum ve sonra asıl layer a gelip renk ayarını yapıyorum yardımcı olmuşumdur umarım
arkadaşın sorduğu o dğl galiba
eklenen resimle fon arasındaki ton uyumunu nasl yaparız die anladm ben
onun için de
ctrl+l
automatıc
böyle deneyin
- 1
- 2