Fotoğrafçılık Forumları
Arkadaşlar Psd Yardım
arkadaşlar indirdiğim fonların bazıları psd formatında açılıyor yani resimleri göremiyorum bunları photoshop 9 da nasıl kullanacam. nereye ekliycem ve resimleri nasıl göreceğim yardım edin lütfen
kardes eger resimleri jpeg formatinda gormek istiyosan photoshopla actiktan sonra sol ust tarafta ki dosya kismin dan farkli kaydeti secip oradaki dosya turlerin den jpeg i secip kaydetmen gerekir bundan sonra resimlerini gorebilirsin
photoshop 9 a gelince psd lerin uzerine sag tikla sonra birlikte ac de oradan photoshop 9 u sec ok de acilacaktir
kardeş gawsed kardeşin dediğinide yapabilirsin ancak birde jpeg kaydı yapmadan direkt olarak jpeg resmi imiş gibi gösteren sözleşme prog var resmin formatını bozmadan jprg resmi gibi gösteriyor istersen verebilirim photoshopta açınca yine psd olarak çalışır
arkadaşlar yanlış anladınız şimdi vesikalık takım elbiseler diye bir dosya indirdim psd formatında bunu photoshopta açıyorum arkadaşın örnekte koyduğu gibi birbiri üzerine bir süre takım elbise çıkıyor (http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=16814 )
siteye buradan bakabilirsiniz
işlem yapılmıyor işte benim yapmak istediğim bu psd dosyasını nereye yüklüyecem ve bu takımlara ulaşmak için photoshopta nereye giricem
kardeş bahsettiğin psd dosyasını çift tıklla açılsın açılan resimde hangisini kullanmak istiyorsan layer penceresinde işaretli bölümü yani işlem yapacagın resmi daha açıkcası mavi renngi çalışacağın şekle getir seç kopyala daha sonra kullanmak istediğin resmi aç oraya yapıştır
psd resimler normalinde hiç bir yere yüklenmez
yada bir yol daha söyliyeyim sanırım acemisin layerin sol tarafındaki göz işaretlerini teker teker tıkla sadece kopyalayacağın kalsın seç kopyala işini bitirdikten sonra psd dosyesını kapatırken değişiklikler kaydedilsinmi diye sorar hayır de hepsi bu yapamazsan haber ver kardeş msn den görüşelim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41450406 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0137109 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
-