Fotoğrafçılık Forumları
Amlem Yardim
arkadaslar bana da amlem yapilacek varmi acaba
1- Foto Isık
2-Isık Djital
bide exsinlari olan varsa 4 vsk 8 li vsk icin hazir sonunuda foto yazarsa iyi olur ben deiyorum ama tamolmiyorskler cıkıo simdiden yadimlaricin sagolun ...
saygilar karayak
arkdaslaryrdim edecekler yokmu paylasim forumu sanmistim buraya
herkz sadece bakip cikiyorrrr neyse arkdaslar genede sagolun cok yardim ettiniz
..........Hocam yalnış anlama fakat......... ya bu ne biçim bir türkçedir...? Ayrıca " Exsin " demek ne demek..... ? Ben en yakın Action'a benzettim......!!!!!!
..........Walla hocam ; ben birkaç ipucu versem de sen de biraz uğraşsan....:
.........Şöyleki........ İlk olarak Logonu hazırla sen...... 4,5 - 6 cm 300 DPI da bozulmadan Blend Efektlari Karışmadan ( Ya da Sadece Yazı ) logonu vsk içinde uygun yere yerleştir.... Logonu PSD - PNG - GIF - TIF - TIFF Vb fotmatlardan birinde kaydet silinmeyecek taşınmayacak bir dizine.....!!!!!
- 2. Adımda .... VSK yapılacak fotoyu aç ... Action Penceresinden New Action 'a tıkla........
- 3. Adımda..... Action Kayda başladı ve sen vskyı Kropla.... !!! Sora Ctrl + O dan ( ya da Boşluğa Çift Tık ) Logonu ac..... !!!! Logo açılınca Ctrl + A ( Tümünü Seç ) Ctrl + C yap ve Logoyu kapat....!!!!
- 4. Adımda .... VSK penceresi zaten en önde olacak.... VSK penceresine Ctrl +V ile logoyu yapıştır + Uygun yere Taşı... ( Blen Efektleri Kayboldu ise tekrar verebilirsin ) İşlemin bittikten sonra Ctrl + Shift + E ile tüm Katmanları birleştir......!!! Action Kaydını Durdur... ( Actiona İsim ver Renk VEr Opsiyonel )
.....En Basit yöntemlerinden birisi budur....!!!!!! Bu vks Action işlemini çok farklı yöntemlerle yapabilirsin...... Zaman Dar kusura bakmayın.......
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Hazir Kamera Ayarlari Yardim.
06 Tem. 2017, 23:31 muharremkyksz
0175106 Tem. 2017, 23:31
muharremkyksz -
-
Canon 500d ? Nikon D3100 ? Yardim Arkadaslar
21 Ağu. 2015, 11:09 yunuszz
2191312 Kas. 2015, 23:37
sinan627 -