karayak
karayak (üye)
Burdur / Profesyonel Fotoğrafçı

Amlem Yardim

arkadaslar bana da amlem yapilacek varmi acaba

1- Foto Isık

2-Isık Djital

bide exsinlari olan varsa 4 vsk 8 li vsk icin hazir sonunuda foto yazarsa iyi olur ben deiyorum ama tamolmiyorskler cıkıo simdiden yadimlaricin sagolun ...

saygilar karayak

Tarih: 29 Haziran 2008, 11:02 - İp: 85.***.**1.249
karayak
karayak (üye)

arkdaslaryrdim edecekler yokmu paylasim forumu sanmistim buraya

Tarih: 30 Haziran 2008, 09:51 - İp: 85.***.**1.249
karayak
karayak (üye)

herkz sadece bakip cikiyorrrr neyse arkdaslar genede sagolun cok yardim ettiniz

Tarih: 30 Haziran 2008, 13:19 - İp: 88.***.**7.188
adagume
adagume (üye)
İzmir / Stüdyo Fotoğrafçısı

..........Hocam yalnış anlama fakat......... ya bu ne biçim bir türkçedir...? Ayrıca " Exsin " demek ne demek..... ? Ben en yakın Action'a benzettim......!!!!!!

..........Walla hocam ; ben birkaç ipucu versem de sen de biraz uğraşsan....:

.........Şöyleki........ İlk olarak Logonu hazırla sen...... 4,5 - 6 cm 300 DPI da bozulmadan Blend Efektlari Karışmadan ( Ya da Sadece Yazı ) logonu vsk içinde uygun yere yerleştir.... Logonu PSD - PNG - GIF - TIF - TIFF Vb fotmatlardan birinde kaydet silinmeyecek taşınmayacak bir dizine.....!!!!!

- 2. Adımda .... VSK yapılacak fotoyu aç ... Action Penceresinden New Action 'a tıkla........

- 3. Adımda..... Action Kayda başladı ve sen vskyı Kropla.... !!! Sora Ctrl + O dan ( ya da Boşluğa Çift Tık ) Logonu ac..... !!!! Logo açılınca Ctrl + A ( Tümünü Seç ) Ctrl + C yap ve Logoyu kapat....!!!!

- 4. Adımda .... VSK penceresi zaten en önde olacak.... VSK penceresine Ctrl +V ile logoyu yapıştır + Uygun yere Taşı... ( Blen Efektleri Kayboldu ise tekrar verebilirsin ) İşlemin bittikten sonra Ctrl + Shift + E ile tüm Katmanları birleştir......!!! Action Kaydını Durdur... ( Actiona İsim ver Renk VEr Opsiyonel )

.....En Basit yöntemlerinden birisi budur....!!!!!! Bu vks Action işlemini çok farklı yöntemlerle yapabilirsin...... Zaman Dar kusura bakmayın.......

Tarih: 3 Temmuz 2008, 03:53 - İp: 62.***.**6.226
  • 1