Fotoğrafçılık Forumları
Adam Gibi Rötuş .. Söze Gerek Yok.
bence rötuş budur kullanan yapar ..
http://rapidshare.com/files/30690175/DVP_LE.rar.html
evet haklısın kardeş en güzel rutuş dvp_le ayretten de suratı seçiyorsunuz ctrl+L ye basıyorsunuz sadece seçilmiş surat layeri çıkartıyor ve blur /gassuian blur yapıyorsunuz 15 değer veriyorsunuz daha sonra opalicty 40 yada 50 yapıyorsunuz ve göz kaş burun ve dudak ları da silgi le silin olay bukadar ben bu tekniği kullanıyorum ben bu tekniği bu forumdan aldım çokda güzel neticesi var o yazan arkadaşıma da binlerce tşkkrler kullanın memnun kalacaksınız
abi bu dvp çok güzel rutuşta bi yığın filter var bund hangisi en güzeli sizce hangisini kullanalım
herbirinin ayrı işlevi var ama rötuş diyorsan remove moire pattern
slm walla arkadaşım kusura bakmayın ama bişey diecem madem fotoğrafcısınız ve mesleğimizde rötuş un çok onemli bir yeri var neden stamp rötuş değilde filtre kullanıyosunuz anlamıyorum fotografçılık sadece otomatik rötuşlamı yapılıyo bu sitede hep bir plugin hep bir filtre isteyenlerle dolu neden stamp rötuşta kendimizi geliştirmiyorum bi fotoğrafçı olarak meslektaşınız olarak bunun bi açıklaması varmı sizce?
ABİ ELİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
var..
kolaycılık..
dostum kolaya kaçmayla ilgisi yok.zaten stampa kullanıyoruz bu yöntemi acele vesikalıklara rötuş için tavsiye ediyorum zaten..ama bazende çok zor durumlarda kalınabiliyor bu gibi durumlar için kullanıyorum.zaten digital sisteme geçmekle mertlik bozuldu..artık ne diyim..
tekrar selam arkadaşlar o halde ben bi sey solim tabi yine sizin bileceğiniz bi şey ama uygulayıp uygulamaması size kalmış tabi filtre rötuş yapsanızda stamp rötuş yapsanızda yaparken şoyle çok hafif şekilde fotoğrafa bi bakın butun hatalarınızı goreceksiniz bol kazançlar...
öenmli olan programı kullanmak zaten onu baştada söyledim.sıvama yapar gibi rötuş yaparsanda bi anlamı yok önemli olan kullanmasını bilmek yoksa bilgisayarına 80 çeşit program yüklemenın manası yok.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canlı Etkinlik: Heykeli Dikilecek Adam - Bugün Saat 21:00
13 Oca. 2022, 15:26 miratcenk
1143913 Oca. 2022, 23:27
miratcenk -
Makinem Eskisi Gibi Çekmiyor, Yardımcı Olur Musunuz :)
11 Ara. 2020, 14:22 tfg16
0180611 Ara. 2020, 14:22
tfg16 -
-
Çalışacak Adam Var İş Yok
26 Nis. 2017, 00:47 ismailkarayel1
0296126 Nis. 2017, 00:48
ismailkarayel1 -