Fotoğrafçılık Forumları
Acil Yardım
merhaba arkadaşlar benim final ödevim olarak bitane çalışma yapmam gerekiyorda sizden yardım istiyorum photoshopta kalbimin hizasındaki yere yırtılmış yanlara doğru bir şekilde bir efekt vermem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz acaba sevgi ve saygılarımla
O ŞeKiLde Efekt OLmaz arkadaşım Kendin Çizmen Lazım Photoshop KuLLanmasını BiLiyormusun ?
Bide Bu zamana Ödev KaLdımı artık ?
ya final ödevimiz ödev derken final yerine geçiyor ünv. biraz biliyom fazla değil işte kendimi kurtarcak kadar
Bak Bunu Sana Örnek Olarak HazırLadım..
Önce Bu ŞekiLde Yada Daha Açık ŞekiLde Bir Fotoğrafın Olması Gerekir Bunu İnceLe Biraz AceLeye GeLdi İçinde AtLet Olduğu İçin DüğmeLeri Tam açtıramadım
Buna Benzer Bir Fotoğrafın Varsa Yardımcı Olayım Sana OkuLda KaLma Şaka Bi Yana Hayır Duanı Alırım OLmaz Mı ?
Sakın NasıL Yaptığımı Sorma Onu SöyLemem Ben Gördüğüm Zaman Bunu NasıL Yapıyor Diye Bakardım Dedim bende Yaparım Yapıyorumda Şuan Tamamen HayaL Gücü Arkadaşım Bu Varsa Herşey Hazırdır Photoshop Seni BekLiyor..
SaygıLarımLa.
teşekkürler kardeşim ilgilendiğin için resim çekilcem daha 15 i son gün o güne kadar yapmam lazim fakat ben gömlek yırtılmış içinden kalp gözükoyr yapcam
Hımmm AnLadım Sen Fotonu EkLede oda Sorun DeğiL
Photoshop'da Çare Tükenmez.
tamam kardeş çok teşekkür ederim
merhaba sip sak arkadaşım sana resmi gönderiyorum buradan kalbimin hizasındaki ay yıldızın etrafını ellerimle çekmişim ve kalbimin orada ay yıldız var diye bişi yapmak istiyorum. yani o ellerimle çektiğim kısma nasil bir şey yapabilirim diye sana bırakıyorum yardımcı olursan sevinirim çalışma sergileneceği için boyutunu küçültmezsen çok makbule geçer yardımcı olacağını umuyuroum şimdiden çok teşekker ederim dualarım seninle ALLAH yar ve yardımcın olusun.
galiba resmi oraya ekleyemedim onu nasil halletcem onada yardımcı olursanız sevinirim tek sip sak yazdım ama anlayan biri varsa oda yardımcı olursa çok sevinirim. öğrenciyim duamı alırsınız
Kardeş Gönderdiğim Linke EkLedin Mi Fotoğrafını ? Diğer TürLü NasıL KoyuLur BiLmiyorum Safari KuLLanıyorum.. Verdiğim Link'e EkLe Ordan Koy.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canopus Nhx-e2 Drivers Lazım Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar
09 Kas. 2022, 11:18 yavuzkayseri
0137109 Kas. 2022, 11:19
yavuzkayseri -
-
Bunu Nasıl Yapabliirm Yardımcı Olurmusunuz
15 Haz. 2021, 18:47 xpia
1143316 Tem. 2021, 13:09
kayahanakcay -
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0145011 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
Kamera Seçmemde Yardımcı Olabilir Misiniz?
17 Haz. 2021, 12:58 dndraleyna
0212617 Haz. 2021, 12:59
dndraleyna -