Fotoğrafçılık Forumları
8li Actions Yapımı Anlatacak Kimse
varmı lütfen yardımedin arkaşlar. yardım ettiler ama kimse 8li actionsun nasıl yapılıp tek tuşla baskıya yollamasını öğretmediler anlatmak istediğim
photoshopu açıp dosyadan bir resim seçip hiç bir işlem yapmadan örnek ctrl + f3 basıp ekranda 10x 15,2 ebatında 8li ve baskı tek tuş bunu öğtecek arkadaşa ellerinden öperim.allah rızazı için kendim beceremedim.
Arkadaşım FazLa Vaktim Olsaydı Uzun Uzun AnLatırdım..
Önce Fotoğrafını Açacaksın Crop'unu Alacaksın. Ondan Sonra Yeni Actions açacaksın ctrl+n Yapacaksın 15x10 Beyaz Sayfa Açacaksın. Tek Dikkat Etmen Gereken Fotoğrafı ctrl+a Ondan Sonra ctrl+c Ondan Sonra açmış Olduğun 15x10 ebatıdaki Kağıdın Üzerine GeLerek ctrl+v Yapacaksın...
Sonrada FotoğrafLarını 8'Li Dizeceksinn.. Yapmış Olduğun Bütün İşLetimi actions Kendi Kaydeder.. FotoğrafLarı Dizdikden Sonra BiLeşdirirsin Kaydeder.. Kaydettikden Sonra Actions'da Stop Tuşuna Basar Durdurursun.. Actionun Hazır HaLe GeLmiş OLur...
Başda SöyLemeyi Onuttum actions'u Açarken İstediğin F Tuşuna KoyabiLirsin.
Fotoğrafını açar Crop'unu Yapar tek tuşla o 8'li Dizer..
Ufak Bi Not actions'u (örnek''F5'') e Aldın Basdığın zaman ÇaLışmazsa ''F'' Lerini açman Gerekir KLawyenin Sağında En Üst Hizada ''F'' Diye Diye Yazan Bi tuş Olacakdır Microsoft KaLawyeLer Ve BenzerLeri İçin GeçerLidir Ona Basıp Açarsın.
Şuanda FarkLı Bir İşLetim Sistemi KuLLandığım İçin akLıma GeLmiyor Tam İsmini Unuttum Benim Actions'Lar Sana Olsa Gönderirdim Uğraşdırmazdım seni. İnşaLLah Verdiğim BiLgiLer İşine Yarar.. İyi ÇalışmaLar.
actions kısmında yatık üçgene tıkla load dan bu actionsu kaydet fotografa crobunu at bende 3,7 cm 4,8..sen ne atarsan at küçük crop kullanırsan sorun olmaz... rotate canvasdan 90 sağa yap sonra f8 bas okbu kadar buyur buda linkiinn
8 li actions
teşekkürederim şipşak ankara çok sağolsın
teşekkürler digiworld giresun çok sağolun
sonunda yaptım allaha şükürler olsun.
tabiki yardımlarınız olamasa yapamazdım.
Kardeş bence 6 lısı daha mantıklı olur
FORMU İNCELEYEN ARKADAŞLARA 6 LI ACTİON
hudemirtas 10,15 tek karta acele vesikalık daha ucuza geliyor hem cazibesi cok 6 sından alcan 6 ytl 8 lide alcan 7 ytl kart maliyetini 2 adet vesikalıktan hayli hayli çıkarıyosun kardeşim saygılarım la
kardeş amacım 6 veya 8 değil amacım bi şeyleri paylaşmak
yardımcı olmak... 8 li çıktı almadım ondan 6 lı mantıklı gelidi.. şayet 8 lide sorun olmuyosa senin dediğinde çok haklısın. Özr dilerim..
hudemirtas seni kırmak istemedim kusura bakma yaa hata yaptıysam özür dilerim paylşamka güzel sağolasınn
Yo kırılmadım yardımcı olmaya calışırken kendimi hatalı hissettim..
Birde çogu programları denemeden ve virüsten taramadan arkadaşlara vermemeya calışıyorum
Arkadaşta bana 8 li action konusunda danışmıştı...
8 li actionun çıktısını hiç almadım ve fotolar küçük çıkar zannedip 6 lı yaptım...
8 lisi olduguna göre senin dediğin daha mantıklı bence...
Yeterki böyle paylaşımlar olsun..
Kırıcı polemikler olmasın eleştiriler olsun, hakaretler olmasın..
Ben bu siteden, sizin gibi arkadaşlardan çok şeyler öğrendim...
Herkese yardımcı olmayıda ( bildiğim kadarıyla ) minnet borcu biliyorumm...
TGeşekkür ederim...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Vesikalık İçin Actions Gerekli
06 Ara. 2017, 22:15 ferdikurban
6578121 Oca. 2022, 19:35
berguzarfotogr -
Photoshop Ressam Efekti Actionsu
20 May. 2016, 15:09 prodersler
1429212 Kas. 2020, 19:13
muratfoto23 -