Fotoğrafçılık Forumları
Tek Tus İle Kesim
Photoshopta tek tus ile Dugun fotografını kesen bır program varmıs Fotografın arka fonu yesıl oluyormus tek tusla 15 sn bekledıkten sonra resım kesılıyormus ! o program hakında bılıgısı olan cvp yazsın lutfen..
evt perdesi ve cd si var bende cd de herşeyi gösteriyor yani resimli anlatım mevcut istersen görüşelim [email protected]
aradıgın bir photoshop pluginidir adı
primatte cromakey
doğrudur. Fakat photoshop kullanmayı biliyorsanız içerisinde güzel araçları var. Hızlı ve stabildir.
Primatte ve vertus da senin işini rahatlıkla görecektir.
yeni bir link bilen varmı
yada bu programı bizimle paylaşabilecek birisi?
esoses mrb.bende bu konuda yardım istiyorum.hem kullanım hemde perde ve fonun temini anlamında.bide bu yeşil perdeyi plastik yeşil boyayla yapsak aynı işi görürmü.tşkler....
kesin duzgun olmuyor onermem kimseye daha iyisi cikana kadar en iyisi knock out sac kesiminde superr geri kalanda basit zaten
yeşil fon fln hepsi kandırmaca hikaye hiçbir işe yaramıyor daha çok rengi kaçırıyor fotoğrafta .. hepsinmi denemiş birisi olarak knock out diyorum gerek yok perdeye fln sakın para vermeyin hiçbir işe yaramıyor perdeler filmlertde kullanılan kalitede programlarla çalışır ki öyle bir eklenti vermelkeri lazım perdenin yanında şu an ise perdenin yanında basit bir plugin veriliyor ....
slm burdakılerın cogu fotografcıyım dıyo ama perdenın plastık boya ıle boyanamıyacagını bılmıyo bu nasıl iştir acaba arkadas şakamı yapıyo yoksa tıyemı alıyo anlamış degılım(nasıl olsa sıteye uye olurken meslek bolumune ıstedıgın yazılıyo bende prof dr yazcam) farukx1 o programa para verme knock out kullan daha ıyı saygılarım la
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
142418 Eki. 2024, 22:57
mete007 -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
022508 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
-
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101228 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
Hikaye Yazarı Ömer Seyfettin İle Serdar Yıldırım
06 Oca. 2024, 00:16 serdar102
031806 Oca. 2024, 00:16
serdar102 -
Drone Teknolojisi Fotomuhabirliği Nasıl Etkiliyor?
17 Eki. 2023, 14:29 miratcenk
068317 Eki. 2023, 14:29
miratcenk -