Fotoğrafçılık Forumları
Rütuş... Yapmayan Kalmasın.. :d
ilk çalışma benden
sizlerde yaptığınız rütuşu bizimle paylaşın
#bourtlenli' tarafından 19.12.2007 20:09:17 tarihinde düzenlendi.
Merhaba arkadaşlar buda benim çalışmam
#ufuk_45' tarafından 19.12.2007 22:04:16 tarihinde düzenlendi.
buda benden
bu çok güzel nasıl yaptın bunu
batuhan senden ricam ya tam yap yada hiç yapma.yaptığın anlaşılmıyor...
steve kardeş ben bu sitede başkalarına ait yaptıgım resimlerin tamamına yakınını bu şekilde yapıyorum. orjinali ayrı işlenmişi aynı yüklemek yerine bu şekilde daha güzel oluyor.birde burada resimlerini yaptırmak isteyen arkadaşlara karşı alınmış olan ufak bir önlem olarak bu şekilde yapıyorum.
anlaşılma meselesine gelincede üyelerin tamamı fotografla ilgili oldugu için anlayamayacaklarını tahmin etmiyorum.
anlamadıgınız yerini söyleyin açıklama yaparım.kolay gelsin.
resimlerini yaptırmak isteyen arkadaşlara karşı alınmış olan ufak bir önlem diyorsan eğer.. bence hiç yapma kimse seni yapman için zorlamıyor dostum ... saygılar...
steve kardeşim bu çıkışının sebebini anlayamadım bu sitede senden başka herkes anladı benim yaptıgım resmi.senin anlamamış olman önemli deyil.ben bu şekilde yaptım bunu yaparken yada nasıl yapmam gerektigi hakkında senden veya başkasından izin alamak mecburiyetimde yok.
nasıl yaptıgımı merak eden ögrenmek isteyen arkadaşlara gerekli açıklamayı yapıyorum zaten senin yada başkasının bana veya buradan bir arkadaşa şunu yapma bunu yapma böyle yapma demek gibi bir hakkıda oldugunu zannetmiyorum.
benim burada yaptıgım resimler için kimse zorlamıyor.sitenin amacını düşünürsen herkes bildigi kadar bilmeyen ve ögrenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyor.özelden farklı yazıyorsun buradan farklı yazıyorsun.buradaki iki yazında da hiç yapma diyorsun bu hakkı nerden alıyorsun.
polemik yaratmaya çalışmanın mantıgı yok.sen kendi işine bak.
neyse ben sana saygısızlık etmek istemem.yaptığın çalışmayı daha iyi görebilmek daha iyi değerlendirmek amacıyla yazmıştım.seni kırdım ise özür dilerim..saygılar
steve kardeşim sen de kusura bakma bende seni kırdıysam özür dilerim. oluyor bazen yanlış anlamalar. konuyu uzatmadıgın için teşekkürler.herkese saygılar.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Rütuş Ve Sıçrama Actionsları
07 Eyl. 2015, 01:22 prodersler
0314507 Eyl. 2015, 01:22
zbkdygn -
-
Ps'te Rütuşlama-[videolu Anlatım]
16 Nis. 2008, 20:42 coolteache
17474810 Ara. 2008, 09:47
coolteache -