Fotoğrafçılık Forumları
Resmı Kendı Golgesıyle Montajlama
CALISMA : ALI TOPCUOGLU
PROGRAM: ADOBE PHOTOSHOP
güzel olmus ellerine sağlık
ben hiç bu şekil kesim yapmadım ama normal kesimden daha kolay olcağını zannediyorum.izin verirsen vakit bulduğumda deniceğim.belkide zor bir çalışmadır..ama çalışma güzel beyendim.ellerine sağlık..
#remi5861' tarafından 01.04.2010 14:57:11 tarihinde düzenlendi.
müsadeni almadan fotoğrafını kullandım ama.beni biraz uğraştırdı.arka fonu bulmam...ben biraz olduğunu düşünüyorum.sizden eleştiri bekliyorum..
fon daha ıyı secılebılırdı ayaklar tam oturmamıs gıbı golge tam sıyah degıl artı goldede arka grı fonun demırı duruyo ama claısma mantıgı guzel steve
remi5861 hep benım claısmalarımı elestıryorsunuz sızın hıc bır calısmanızı gormedım suana kadar sızde bır calısma yapın calısmalar yapın yetegenızı gorelım sozle yetenek gosterılmıyo calısmayla gosterılı steve tesekkur ederım begenını basrılarının devamı dılegıyle
ben cok begendım vala nasıl yapıyosunuz bunları cok merak edıyorum cok heveslıyım bu konuda ama bı bılgım yok
remi5861 hep benım claısmalarımı elestıryorsunuz sızın hıc bır calısmanızı gormedım suana kadar sızde bır calısma yapın calısmalar yapın yetegenızı gorelım sozle yetenek gosterılmıyo calısmayla gosterılı
eleştiriye açık değilseniz niye buraya bir çalışmanızı koydunuz.Ayrıca remi5861 arkadaşımızın yorumunda hiçbir art niyet ve yanlış birşey yoktu.
ben steve nin resmini daha çok beğendim.gölgenin duvara yansıması daha gerçekçi duruyor.
#lütfi32' tarafından 01.04.2010 23:22:10 tarihinde düzenlendi.
emeginize saglik guzel bir çalisma olmus
- 1