Fotoğrafçılık Forumları
eline sağlık güzel görünüyor. Bir kaç cilalama işlemi gerekiyor.
1-kenarların temizlenmesi
2-tüm fotoğrafta noktalar var olmamalı.
3-renk ayarları ve keskinlik + kontrast ışık cilası
koly gelsin.
tşk ederim üstad. deneyeceğim diğer çalışmalarımda
Amator olmaniza ragmen boyle bir fotografta çalisma yaptiginiz için sizi tebrik ederim.
Remi arkadasimizinda dedigi gibi çalisarak duzeltebileceginiz bazi eksiklikler var.Oncelikle fotografi renklendirmeden once tam anlamiyla temizlemeniz ve onarmaniz lazim.Stamp tool ile birçok zedeyi onarabilirsiniz.
Silme islemlerini daha titizlikle yapabilirsiniz.
Dikkatimi çekti,yuz hatlarinda hiç renklendirme yapmamissiniz,oysaki fotografi gosteren yuz hatlaridir.Gozler dudaklar kaslar vs.Yuze canlilik vermek için yanaklara firça ile biraz renk katabilirsiniz modunu degisip opactysinide dusururseniz dogal durur.Sizde kaslar ten rengiyle ayni durmus biraz renk farki olsa,goze hos goruneceginden eminim.Ben ten rengini verdikten sonra kaslar uzerinden,opactysi ve hardnesi dusuk,kas genisliginde firçayla siliyorum.Bu sekilde kaslarda farkli bir ton aliyor.
Bende sizin gibi amator olarak çalisiyorum.yazdiklarim kesinlikle bir ustanin gozuyle degil.
Fotografinizi bende renklendirdim,fikir açisindan yardimci olabilir.Eger bu fotografi t ekrar renklendirmek isterseniz,onarilmis halini ekleyebilirim.
çalismalarinizin ve basarilarinizin devamini dilerim.
Saygilar..
ustam ellerine sağlık gerçekten çok mükennel olmuş. profesyonelce olmuş benim mantığım paint gibi olmuş çok tşk ederim siyah beyaz onarılmış olarakta paylaşabilirsen sevinirim ustam
ustam harikasın çok teşekkür ederim eğer sorun olmazsa msn de beni ekleyebilirmisin ?
msn : [email protected]
Rica ederim.
burdan lotusu tebrik ediyorum.kendini çok geliştirdi.onarma ve renklendirme çok güzel olmuş.ellerine sağlık.bende renklendirmeye çalıştım .inşaalah olmuştur..
#steve' tarafından 03.03.2009 20:44:31 tarihinde düzenlendi.
Tesekkur ederim steve.Sizin çalismanizda guzel olmus.
çook süper harikasın ustamm sizlere çok tşk ederim allah razı olsun
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Filmora 10 Animasyon Yapma [resime Hareket Verme]
23 May. 2022, 16:28 prodersler
087223 May. 2022, 16:28
prodersler -
Nikon D-90 Resim Yarısı Siyah ?
26 Oca. 2014, 14:58 hakanbektas
121267914 Ağu. 2021, 13:09