Fotoğrafçılık Forumları
Renklendirme Yapalım Birazda...
sen rahat ol batuhan bu resmi renklendirebileceğimi herkez biliyor ve şugüne kadar çok çalışma yaptım ve çok kişi dedi bunu sen yapmamışsındır diye benim için bi sorun yok ben eğer bu işi kendimin yaptığını biliyorsam kimsenin dediği beni ilgilendirmezsonuçta benim kendimden kaygım yok eğerki olsa bu resmi renklendirip buraya koymam ben burda bayağı çalımaya katıldım verilen resimleride renklendirdim çok kişiden teşekkür mesajı aldım ve kimsenin emeğini çalmadım kandırmadım burada yani bu sitede işini iyi yapıyorsan çok ağır iftirağlar yersin ben bunu öğrendim böyle yaparak elinize hiç bişey geçmez eğer böyle hala gidecek olursa emeğimin karşılığında hakaret alacaksam burda durmamın bir anlamı yok
sevgili arkadaşlar bence bırakın tartışmayı tamam batuhan kardeş arkadaş gerçekten bir çalışma yapmışsa emek vermiş demektir emeğine saygı duyarız yok gerçekten resmi siyah beyaza sonrada renklendirme yapmışsa zaten kendini kandırmış olur ki oda onun sorunu ancak senin yorumunada onun saygı duyması gerekti sonuçta hiç kimseye yaptığı işten bir ücret yada madalya vermiyorlar bence bu konuyu bu kadar uzatmayada gerek yok diye düşünüyorum
bboy_lazy eline sağık çok güzel olmuş yine döktürmüşün sen harikasın ellerine saglık
sen bu isi ögrenmissin dostum
sevgili bboy_lazy,
Duymak istediğin sevgili 70apk nin cümleleri ise iyi yoluna devam et o zaman (bunun adı narsizm dir).
Yok eğer daha iyi bir şeyler öğrenmenin peşindeysen o zaman batuhanın yazdıklarını dikkate al derim....
Tavrını doğru bulmuyorum...Bizim kültürümüzde bir harf öğretene kırk yıl köle olunur
#burkay' tarafından 14.12.2007 04:39:58 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Siyah Beyaz Fotoğraflar Renklendirme
24 May. 2021, 21:28 selcuksoy
0145624 May. 2021, 21:28
selcuksoy -
-
Siyah Beyaz Renklendirme Öncesi Ve Sonrası
11 Nis. 2018, 12:53 cihanphoto
4299813 Ağu. 2019, 11:33
hakan0099 -
Yoruma Açık Tadilat Ve Renklendirme