Fotoğrafçılık Forumları
Montajın Alası (kimse Anlamaz)
BEN MURAT GAZİANTEP RESİM:
kardeş sağ kulağındaki arka fon karışımı olmasa yani opacity gibi duruyo koyu olsa kulak ten rengini bulsa süper olurdu gerçekten başka bi sorun yok bence.
Şİmdi Bi amatör Yapsa Derim Ki Harika OLmuş GAz Verirdim Ama!
ÖyLe Bi Topiç Açmışsın Ki Dedim Karşıma Ne Çıkacak Acaba? Merak İçinde Girdiğim Topic'de HayretLer İçinde KaLdım
Bir Dokope İyi DeğiL Bikere Takım ELbise Tam Oturmamış Ayrıyetten FazLa Retuş Ve Fotoğrafın Fotoğraf Olduğunu Gösteren Detay KaLite Yok..
Bu Kadar Ağır ELeştirdim Çünki Kimse AnLamaz Demişsin AnLadığım Kadar Yazdım.. NasıL OLmuş Deseydin Daha Başka YakLaşırdım.. YanLış AnLamayın.
SaygıLarımLa.
anlayan anlar kardeş arkadaların kulak takım elbise ilaveten bende saçlarda kesim hatası olduğunu ilave etmek isterim yanlarda özellikle sağ yanda
Üyelik İptal Edilmiştir.
O ARKA FLAŞ IŞIĞIYDI BUNU SADECE PROFESSİONALLER ANLAR DEDİM ÇIKMADI
Size Birazdah ProfesioneL YakLaşayım
Yüzün GöLgede KaLan kısımLarı Aşırı Sarı Lasso İLe SeçiLir Rengi DüzeLtiLebiLirdi Boyun Kısmı Daha Çok Göze Batıyor..
Arka Saç Işığını HataLı KuLLandığın İçin KuLLakLar Gece Lambası Gibi Duruyor!
Çocuğun Göz BebekLeri İyi Durmuyor GözLer Kaymış Objektife Biraz Daha Yakın Nokta GösteriLmeLiydi..
Ben Sadece Fotoğraf BöyLe ÇekiLir Sen BiLmiyorsun Demek İçin yazmadım Biraz İnce NoktaLarı Yazdım Fotoğraf Çok Kötü OLmuşda Demiyorum..
Gayet GüzeL iyi ÇaLışmışsın.. Sonuçta Sen ProfesyoneL Fotoğrafçısın YazdıkLarıma Küsecek DeğiLsin
Üyelik İptal Edilmiştir.
Evet Gördüm Abi Eğer Bu Çocuk BunLarı Yapıyorsa Varya Büyüyünce Feci Bişi Olur
Üyelik İptal Edilmiştir.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Ya Çektiğin Fotoğrafı Kimse Görmüyorsa ?
11 Haz. 2018, 20:37 fotoweb
1388708 Tem. 2018, 16:56
ercan43 -
-
Kuşadasından Kimse Var mı İçimizde
21 May. 2013, 21:58 orqun_lp
2170622 Haz. 2013, 07:32
meraklibiri -
Niye Kimse Canon 50d Yi Konuşmuyor?
09 Ağu. 2010, 06:27 vancenk
14470512 Ağu. 2010, 23:27
eray0755 -