Fotoğrafçılık Forumları
Logo
Ben Kameraciyim bana Logo lazim kim yardimci olabilir
cok memnun olurum
google da biraz ararsan ''logo yapma programları'' diye falan bulursun sanırım...
Logo konusunda size en iyi yardımcı olacak kişi basılı evraklarınızı yaptıracağınız matbaa ya da ajansın grafikeridir...
atakan kendi melegini ne guzel savunuyosun. Aynı hassasiyeti studyo fotografcıları icinde gostermen dilegiyle
Tabiki gösteririm, zaten doğrusu da bu herkes bildiği işi yapmalı. Ben şimdi çıkıp vesikalık çekeceğim biraz bilgi desem doğru olurmu?
şu saatten sonra farketmez atakan. Atı alan uskudarı coktan gecti. Kullandıgımız özel programlar en kucugunden en buyugune her bilgisayarda var artık.
Bir sene önce şu tarz başlıklar vardı. Rutuş programı arıyorum.. Şİmdi ise evde vesikalık basmak icin baskı makinası arıyorum. VS VS..
atı alıp üsküdarı geçmek istiyorum...
Doğru söylüyosun ama yapılacak şeyler hala var dün msn de mete007 ile yazıştık yeni bir işyeri açtı hayırlı olsun derken laflafı açtı sonuçta biz hala emeğe ve profesyonelliğe değer verenlerin olduğunu düşünüyoruz...
Umudumuzu yitirmeyelim, ben kendimce Photoshopta iyiyim ama düğün fotoğraflarım için bir stüdyo ile anlaştım fotoları çektikten sonra da yine düğün albümü için işi onların profesyonel bakış açısına bıraktım ve sonuçtan çok memnun kaldım... Benim uzmanlık alanım grafik tasarım olabilir ama ben broşür katalog tarzı işler yapıyorum her işin kendine has kuralları, kendine has duygu ve bilgi birikimi var belki bende yapardım o albümü ama sonuçta iş bilenin kılıç kuşananın demişler herkes bildiği işi yapacak...
kazulet ne demek?
KAZULET nerden çıktı
neyse TDK sözlüğüne göre
halk dilinde KOCAMAN manasına geliyormuş
İŞTE LOGO DETAYI İLE İLGİLİ HABER
Olimpiyat logosu için 'sara krizi' uyarısı
İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşecek 2012 Olimpiyatları için çizilen ve 400 bin sterline mal olan logoya yönelik yaratıcılık eleştirileri sürerken, bu defa da logonun sara krizini tetiklediği ileri sürüldü. Sara hastalığıyla mücadele kuruluşu Epilepsy Action, logoyu TV'de gören 12 sara hastasının fenalık geçirdiğini açıkladı. Kuruluş, İngiltere'de 23 bin sara hastası olduğunu hatırlatarak, televizyon ve internette sürekli görülecek logonun yaratacığı riske dikkat çekti. Londra Belediye Başkanı Ken Livingstone da, "Birini logo tasarlamak için işe alıyorsanız ve bu kişi sağlık kurallarına dikkat etmiyorsa o zaman paranızı geri istemelisiniz" dedi. Logodaki pembe, mavi, yeşil ile portakal renkleri ve şekillerin bu etkiyi yarattığı tahmin ediliyor.
İlgili olabilecek konular
-
Capcut Videoya Logo Ekleme Maskeleme Nasıl Yapılır
08 Kas. 2022, 14:00 prodersler
0298208 Kas. 2022, 14:01
prodersler -
Movavi Videoya Logo Ekleme Nasıl Yapılır
12 Ara. 2020, 21:38 prodersler
0290412 Ara. 2020, 21:38
prodersler -
Vegas Pro 18 Videoya Logo Ekleme Görüntü Kesilmesi
03 Ara. 2020, 14:33 prodersler