Fotoğrafçılık Forumları
Herkes Rötüş Yapsın
arkadaşlar ben bu fotoğrafı kpt 6 ile rütüşladım biraz abartı olduğu kanatindeyim.zizlerinde görüşlerini,ayrıca rötüşlerini görmek isterim,hadi kolay gelsin.
güzel olmus emege saygı tartısmayın kardesler el elden üstündür. herkesin hayal ufku farklidir. saygılar
ben burda yeniyim ve öğrenmek istiyorum. yardım ederseniz sevinirim etmezseniz ne ala. gende saolun.
efekan süper olmus
hangi programla yaptın
soner_01 KPT6 ile yaptim. Kisaca anlatayim. Ilk olarak ikinci layerde KPT6 equalizer ile seffaflik veriyorsun ayarlayip. OK liyosun bu sekilde daha sonra silgi ile hafif siliyorsun hatlar belirgenlesicek sekilde.
efekan55 çabuk anlıyorsun süpersin tebriklerrrr
arkadaşlar inanın bana hiç bu kadar gülmemiştim... kemal sunal filmlerini izlemekten vazgeçsem iyi olacak. İnanamıyorum size. lütfen mesleği bu kadar küçültmeyin. boşuna dememişler photoshop çıktı mertlik bozuldu diye. aynı resmi bende rutuşladım. ancak buraya nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için yollayamıyorum. beni aydınlatırsanız bu konuda size rutuş nasıl olur göstermek isterdim...
arkadaşım eline saglık kpt 6 nın ayarları hakkında [email protected] dan yardımcı olursanız sevinirim
niye oyle dusunuyorsunuzki harika olmus.siz usta gozuyle bakiyorsunuz ben ise pek anlamayan olarak, ozaman benim gozume ciddi cok hos gorundu ellerine saglik/sahsen resmdeki ben olsaydimda deyismis haliyle gosterilseydi emin ol cok hosuma giderdi tekrar ellerine saglik
temur21 arkadaşım sen hangi programda yaptın bu rötüşü programı bana gönderebilir misin.
Arkadaşlar Aranıza yeni katıldım Herkese iii sohbetler diliyorum.Bu da benim çalışmam!..
Olumlu-olumsuz her eleştiriye saygım var
İlgili olabilecek konular
-
Oynatma Listeleri Nasıl Oluşturulur Herkese Açık, Gizli ,lis
16 Eyl. 2020, 01:07 prodersler
0127916 Eyl. 2020, 01:07
prodersler -
-
Herkesin Başına Gelebilir!...
01 May. 2006, 21:57 baykaran
92171501 Eyl. 2013, 13:04
kalitetasarim -