Fotoğrafçılık Forumları
Gelin Damat Çalışması
DAMAT ve GELİN ÇEKİMİ BANA AİT DEĞİLDİR...
Bir meraklıya göre gayet iyi bir çalışma .....
Fakat....
Bu tarzda bir Albüm yaprağı ( ki Album Çalışmasını andırıyo ) asla profesyonel anlamda kullanılamaz....!!!!
Çok fazla renkli ve renk uyumu yok...!! Bilindiği gibi album yapraklarındaki tasrımlarda bir renk uyumu , bir ahenk en önemlisi de derinlik olması gerek..!! Yani album tasarımı öyle 5 6 fotoğrafı tek bir kare içinde değişik yerlere yerleştirmek ve bunlar aksesuarlarla bezemek değildir...Burada Şahıslardan çok Aksesuarlar göze çarpıyor ki bu da istenmeyen bir durumdur...!!! En önemli Nokta da Kişilerin Kadraj ayarları tam olarak yapılmamış..
...Ama ne de olsa bir meraklıya göre çok iyi...!!! Çalışmalarını iyileştirmen dileğiyle.....
verdiğin bilgilere teşekkür ederim.ben fazla meraklıyım bu işlere.zannettiğinizden daha fazla.iyi çalışmalar..
Çok karışık ve göze tırmalayıcı gelen bir görüntü. Fotoğrafları böyle yerleştirmek kesinlikle sanat değil. Ama amatörce düşünürsek çoğu fotoğrafçı bunu bile beceremiyor. Biraz daha profesyonelce düşünürsen daha iyi fotoğralar yaratabilirsin. Sevgilerle...
arkadaşlar ben stüdyo fotoğrafçısı değilim.fazla detayı bilemem.sizler burda daha tecrübelisiniz.bu tecrübeyi nerden aldınız.. tabiiki müşterilerden . müşterilerden gelen kötü eleştirilerden..yani sizler müşteri olduğunuzu farzedersek..sizlerden aldığım eleştirilerden sonra daha dikkatli bir çalışma yapmak zorunda kaldığım gibi..
ABİ SENİN FOTOĞRAFÇI OMADIĞINI BİR ÇOK KİŞİ BİLMİYOR.
EMEĞİNE SAĞLIK
ersan06 seni gördüğüme gerçekten sevindim. işte eski dostlar bir araya geliyor.
...Şimdi Sayın Steve arkadaşım......
birazcık serzenişte bulunmuşsun belli ki...!! Bizim yorumlarımıza atıflar yaparcasına.....
...Fakat Bizim yorumlarımıza da bakarsan tekrar .. bizler senin çalışmanı kötülemedik... Seni Hiç Kötülemedik...!!!
...Eminim ki sen bu çalışmanı yorumlanması için bu foruma ekledin ve de yorum bekliyorsun.. Yoksa başka sebebi ne olabilir..?
...Yani bizler de bu sebeple sana eksik gördüğümüz noktaları söyledik...!!! ve devamında da yine de Meraklı Kategorisindeki bir üyeye ( Önemle belirtiyorum Meraklı Kategorisini ) göre gayet iyi bir çalışma diye de açıkladık...!!
...Ve en sonunda da Çalışmalarını farklı üstadlardan farklı yorumlar alarak iyileştirmen dileğiyle ... diyerek kapadık...!!!
...Samimi olarak söylüyorum ki........ çalışmanı kötüleme amaçlı yorum yapmadık....!!! Ama yine de sen nasıl düşünürsen öyle kalsın...!!!
adagume yaptığın yorum çok haklısın.sizler bizlerden çok daha tecrübelisiniz.tabiiki yaptıklarıma yorum beklerim.hertürlü yoruma açığım.meraklı dedğini ben espiri olarak biraz fazla meraklı yım diyerek yazmıştım.beni kesinlikle yanlış anlama.
Mükemmel Olmuş Kardeş ama yüksükler sırıtmış emeğine sağlık
#cngzozdmr' tarafından 14.09.2008 18:40:18 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Aşık Haşimi Öpüp Koklamaya Kıyamaz İken [gelin mi Oldun]
10 Tem. 2021, 16:47 prodersler
0117310 Tem. 2021, 16:48
prodersler -
Gelinlik Mağazamdaki Gelinlikleri Net Bir Şekilde Çekemiyorm
12 Ağu. 2020, 16:59 cancan782
3190022 Ağu. 2020, 21:52
selmankaya -