djmahmut87
djmahmut87 (üye)
Kilis / Meraklı

Fotohopun Boylesı 2 :)

ARKDAASLAR BU RESIM BENIM ELIME 10 PARCA HALINDE GECTI DUZELTME YAPTIM RESIM SIYAH BEYAZDI SATEN ANLARSINIZ sızden ıstegım bu resım hakkında bılgı vermek sızce nasıl calısmam
renkler abartılı ama askerı elbıselere benzetmeye calıstım hala kararsızım benım kafama yatmadı cunkı boyle daha guzel renklendıremezmıyız bu resmı?

#djmahmut87' tarafından 03.08.2008 22:01:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2008, 22:01 - İp: 212.***.**2.148
djmahmut87
djmahmut87 (üye)
Kilis / Meraklı

bu paraya bu kadar ))

Tarih: 3 Ağustos 2008, 22:02 - İp: 212.***.**2.148
steve
steve (üye)
Kocaeli / Meraklı

ellerine sağlık güzel.fotoğrafın orijanilini verirsen sevinirim.TÜRKİYE bu insanlara borçlu......TEBRİK EDERİM

Tarih: 3 Ağustos 2008, 22:39 - İp: 85.***.**3.141
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

kardeşim emek verilen çalışmalar her zaman değerlidir güze haddim olmıyarak bir ikide ben düşüncelerimi sölemek istiyorum
arabanın camlarını renklendirirken biraz daha dikkat etmeni dilerim komple yapmamışsın galiba
ten renklendirmesinde hepsini birlikte renklendirme yapmamışsın o nedenle ayakta sağ adamın eli yok sol taraftakininde çok koyu
ortada yerde duran kilim renklendirilmemiş
arabanın teker den sonraki yer renklendirme yapılmamış arkasındada var
ama yinede 10 poarça bir resimden bu çalışma bence güzel sölediğim yerlere elinde psd olarak duruyosa oralarıda yaparsan daha güzel olur diye düşünüyorum saygılarımla

Tarih: 3 Ağustos 2008, 23:33 - İp: 78.***.**4.139
djmahmut87
djmahmut87 (üye)
Kilis / Meraklı

kardeş kım yerde haklısın bu resım uzerınde o kadar oynama olmadı halende calısmam devam edıyo bu resımde o adamın elıne gelınce adamın ceketı buyuk elı ceketın ıcınde kalmıs
okadar fazlada oynarsam sırıtıyor resım ve renklerde cok kararısız kaldım ısın acıgı cunkı elbıselerın rengıde ozellıkle neydır nasıldır bılmedıgım ıcın oyle devam edıyoruz resmın orjınalını kaydetmedım sahıbınde tekrar parayla degıl zevkıne ıs yaspıyoruz severekte yaparım

Tarih: 4 Ağustos 2008, 00:25 - İp: 212.***.**2.148
sezar75
sezar75 (üye)
Kocaeli / Meraklı

arkadaşların söylediklerine ilave olarak da saçlar gri kalmış bir de üniformalardaki aksesuarlar(sırma ipler) onlarıda altın sarısı yaparsan daha gerçekçi olur. Yine de güzel çalışma olmuş eline sağlık.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 23:44 - İp: 85.***.**7.204
siyahera
siyahera (üye)
Edirne / Meraklı

Zeki kardeş sen photoshoptan anlayan biri deilsin sürekli birilerine akıl vermekten vazgec çalışmalarını gördüm iğrenç ..eleştiri yapıyorsun ben ne biliyorum diye kendine bakmıyorsun lafla peynir gemisi yürümes sen o resmim photoshopta koyuyeşil tonunu veremezsin haksızsam o fotoğrafı yenilede ıspatla kendini

Tarih: 16 Ağustos 2008, 02:44 - İp: 88.***.**5.122
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

dinime küfreden benden Müslüman olsa
ben hiç bir zaman kendimi cs konusunda ustayım diye iddia etmiyorum bu işi profosyonelce yapan usta insanlar var çünki o insanlar bu işten ekmek parasını çıkartıyolar benimse bu yaptığım sadece hobi hatta bu sitede bile birbirimizle münakaşa ettiğimiz ama kendisini takdirle karşıladığım (ustalık bakımından) kişiler bile olmuştur
evet son çalışmamda hazır resim kullandım doğru çünki bir bütün olarak hoşuma gitmişti bende bir kaç değişiklik yaptım yoksa aynı çalışmayı yapmak benim için zor değildi ama madem bu çalışma var ken neden yeniden zaman harcıyayım ki bu şekilde çalışmaları cs ile uğraşan bir çok kişi var hatta fotoğrafçı arkadaşlar bile burda önemli olan hazır psd resimleri kullanmak değil yapılan çalışmalarda kendine ait verilen emektir bir şey daha ben bükemediğim bileği her zaman öperim
senin benim çalışmalarıma ne anlamda yorum yaptığınıda biliyorum ve fazla karışıklığa meydan vermemek için konuları siliyorum daha sonra yeniden koyacağım
ama birilerini yorum yaparken kendinide bir düşünmen gerek

Kullanıcı adı: siyahera Web sitesi: Belirtilmemiş
Kayıtlı il: Edirne Açtığı konu sayısı: 3
Son Oturum: 16 Ağustos 2008, Cumartesi Forumdaki konumu: üye

konumun bu
tek açtığın paylaşım ise gençleştirme aşağıda buyur kendin karar ver

herkesin Berat Kandili mübarek olsun

http://forum.netfotograf.com/photo_editing_sofware.asp?msg_id=29625

#z_yazgan' tarafından 16.08.2008 11:49:57 tarihinde düzenlendi.

#z_yazgan' tarafından 16.08.2008 11:51:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Ağustos 2008, 11:46 - İp: 78.***.**4.139
mu
mu (üye)
İstanbul / Meraklı

siyahera
sen mu'musun yoksa
noluyo,kaç üyelik alıyosun böyle...

Tarih: 16 Ağustos 2008, 16:09 - İp: 85.***.**1.241
ikocdesign
ikocdesign (üye)
Bolu / Meraklı

Ben Bu Resmi Bi Dergide Görmüştüm Ama :S:S