bebbi1985
bebbi1985 (üye)
İstanbul / Amatör

Fikirlerinize İhtiyacım Var. Lütfen

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERABA. BURDAKİ BİRÇOK KİŞİ ÇOK İYİ İNSANLAR,EMEKLERİNİZİ FİKİRLERİNİZİ HİÇ ÇEKİNMEDEN SERİYOSUNUZ. HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLARIM. FİKİRLERİNİZ VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. BEN BİR MAKİNE ALMAK İSTİYORUM AMA ETRAFTAKİ İNSANLAR AKLIMI KARIŞTIRDI. KİMİSİ NİKON KİMİSİ CANON.. V.S BENDE ARTIK KARARSIZ KALDIM. NİKONUN D90 FOTOĞRAF MAKİNESİNİ ALMAK İSTİYORUM SİZCE BU MAKİNE NASIL? PARA KONUSUNDA MAKİNEDE SINIRIM YOK. LÜTFEN ENİYİSİNİ ALMAK İSTERKEN,EN ADİSİNE DÜŞMEK İSTEMİYORUM. (SEÇE SEÇE SEÇİNTİYİ ALICAM ) FİKİRLERİNİ SÖYLEYEN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. UMARIM YARDIMCI OLURSUNUZ

Tarih: 3 Ekim 2008, 00:11 - İp: 78.***.**0.151
z_yazgan
z_yazgan (üye)
İzmir / Meraklı

kardeş bence canon almanı tavsiye ederim çünki bu soruna daha önce bende düştüm ve araştırdım hatta bu konuda işin ehli olan fotoğrafçı kişilerle görüştüm bana sölenilen aynen şu tamam nikonda güzel ama canon kullanan bir kimse artık nikon kullanmak istemez dediler ve hatta ben bir arkadaşta nikon diğerinde canon vardı araştırdım canonda karar kıldım ama en iyisi senin seçeceğindir

Tarih: 3 Ekim 2008, 00:54 - İp: 78.***.**4.129
turka2580
turka2580 (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,
Madem ki sınır yok senin için o zaman Pentax K20D al mükemmel makina.
Herkesin tavsiyesidir.

Tarih: 13 Ekim 2008, 00:00 - İp: 85.***.**7.5
  • 1