Fotoğrafçılık Forumları
Şu kadarını söylim bidaha photoshop kullanmam herhalde!
Bence sende kullanma
Çizimler iyi ama montajlar çok kötü.Bunu çok samimi söylüyorum.Ayrıca yaptığın montaj dinende caiz değil.Çarpılırsın wallaa Yaptığın montajlardan beter olursun alimallah
portreler cok güzel ama montajlar kötü Daha iyisini yapabilirsin REsimleri tam oturtamamıssın Biraz Daha ugrasırsan daha güzelini basarabilirsin Bence
087049 adlı üye
Sen photoshopu bi daha kullanırmısın kullanmazmısın onu bilemem herkes istediğini söylemekte özgür dinen caiz olmayan şey nedir burda açıklarsan sevinirim
bu arada yardımcı olmak adına bi çabanı göremedim bilakis
diğer arkadaşalr saolsunlar eksimlerimin neler olduğunu söyleyerek bana yardımcı oldular...Laf olsun die yorum yapmamışlar yorumları son derece BİLĞİLENDİRİCİ
Daha iyisini yaparsın inşallah!
-Yapabilir mi 087049?
-Yapar yapar son derece azimli ve SİNİLİ.
-Bilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyormusun?
-Yok daha çok Görgüye ihtiyacı var
087049 aynayı kendine döndür diyelim
emel montajlar hiç belli olmuyo braaaavooo.:-)
emelce kardeşim dediğim gibi çizim çalışmların ama daha güzel olabilir 087049 kendini bişey zannedenlere aldırma yaa sen elinden geleni yap montajda biraz uğrasman lazım insanların yuz hatları uygulayacağım foto uygunmu iyi düşünmen lazım ona göre poz secmen lazım bunlara dikkat et eklicen fotoları 4x6 ebatında crop atarsan daha iyi görürüz saygılar calışmlarında başarılar
emel mayolu byn çalışmanı ve portreni yeni gördüm çok hoş ama saçları daha gerçekçi yapabilirsin bence okulunu okumuşsun sonuçta ama bu bilgilerinide ders olarak verirsen çok şey ögreniriz
birde 087049 adlı rumuza çok yüklendiginizi düşünüyorum ilk msjı espri tadında yapılmış
yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
uyarılarınızı dikkate alacağım