Fotoğrafçılık Forumları
_ateş_
diğer çalışmalarınıza göre daha amatör kalmış gibi geldi bana. sanırım bunda resmin kalitesizliğininde etkisi var :/
ben yinede eski çalışmalarınızı tercih ederim : )
gözüme çarpan ilk şey özellikle 1. ve 3. resimde ateşler çok keskin kalmış. özellikle 1. resimde sağ ve solda bulunan ateşlerin kenarları çok keskin duruyor ve orta kısımda çok net kalmıyor gibi. 3. resim içinde aynısı geçerli. daha feather veya o gibi birşeyle geçiş olması gerekiyordu (tabiki bunlar benim görüşlerim, göreceli şeyler).
ama kötü demiyorum. sitede bulunan onca çalışmaya göre elbette daha ustaca. ama diğer çalışmalarınızı gördükten sonra ilk bakışta daha amatörce geldi. ama belli baya emek harcamışsınız. ellerinize sağlık.
devamlarınıda bekleriz : )
vncnz ben sizinn demek istediginizi anladim
ilginiz ve açiklamaniz için tesekkur ederim.devami gelecek insallah.
Saygilar..
bende vncnz arkadaşımızın görüşlerine katılıyorum.önceki çalışmalarınız tam profosyaneldi bunlar biraz amatörce kalmış önceki çalışmalarınızın yanında ama yinede güzel elinize sağlık.
Anlasildi,ben biraz daha atesle oynamaliyim
yorum için tesekkurler.
tekrardan merhabalar
sizde biliyorsunuzdurki en zor effectlerdendir ateş ve buz gibi effectler. eğer çok iyi bir sonuç isteniyorsa bunun için bir ateş resmi değil kendinizin photoshop'ta ürettiği bir ateşi kullanmak en iyisidir. zaten çok profesyonel resimlere bakılırsada bu genelde böyledir. özellikle ateşi dekupe etmek resmi genelde basitleştirir. hemde kendi yaptığınız ateşte kalitesizlik sorunuda yaşamazsınız isteğinize uygun bir şekilde yaratırsınız.
iyi çalışmalar.
Merhaba vncnz,
evet çok haklisiniz dediklerinize katiliyorum.Birde su var photoshopu temelinden ve ozellikle usta birinden birebir ogrenmek gerekiyor.Internet sayfalarindan edinilen bilgi yeterli olmuyor.Ben psde hiç ates yapmaya çalismadim .Kullandigim atesleri fonlarindan ayirip kullandim.Evet bu yuzden kalite dusuklugu oluyor.Haklisiniz..
Bu programi profesyonelce kullanip hakkini verenlere helal olsun diyorum.Tavsiyeleriniz için tesekkur ederim.
Saygilar..
bende tam tersi düşünüyorum. photoshopun temelini bildikten sonra sizi kimsenin geliştirebileceğini düşünmüyorum. tek yapmanız gereken dvd ve internet yoluyla kendinizi geliştirmeniz olacaktır. kitaplarıda çok tavsiye etmiyorum. sadece temel öğrenilebilir kitaplardan. ancak internette türkçe kaynakları hiç tavsiye etmem. sayısı zaten çok az ve genellikle kötü ve yetersiz. çok az ingilizceniz varsa ingilizce kaynaklardan iyisi yok. zaten basamak basamak anlatıldığından metini okumanıza bile gerek kalmıyor. ingilizce kaynakları takip etmenizi tavsiye ederim.
www.goodtutorials.com
www.psdtuts.com
bunlardan sadece birkaçı. dahada oldukça iyi içerikli site mevcut.
iyi çalışmalar.
Tavsiyelerinizi dikkate alacagim ve verdiginiz siteleri inceleyecegim.
Tesekkurler.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Photoshop Duman Ve Ateşböceği Brushları
08 Ağu. 2017, 14:04 prodersler
0331808 Ağu. 2017, 14:05
zbkdygn -
-
Silahla Ateş Etmek (aftereffects,cinema
15 Nis. 2014, 18:06 prodersler