Fotoğrafçılık Forumları
Arkadaslar Birisi Renklendimemi Ded
Nasıl yaptıgınıda anlatsaydın
Açıkçası sağdaki fotografta hiç birşey belli değil vücut hatları ve elbise hatları dışında ama fena değil. Sanırım buranın amacı teknigi paylaşmak mı, Bak ben yaptım nasıl demek mi tam bilmiyorum
benım burda anlatmak istedıgım sey . renvermekle lenklendırme olmuyo .renklendırmede bir yaratılıcık o baslı basına bı becerı kımsı sadece uzerlerıne boyama gıbı renk verıyor al ben renklendırme yaptım . oda bana ne bılıyım bana cok bos gelıyo bıraz ugrasıp gayret edersenın olmayann kksııyı bıle yarata bılıyorusunuz fotografcılıgın püf noktrasıda bun zaten ..
selam.müsadenle resmi eleştirelim.kızmaca yok eksikleri yazacagım.
1.resimde ten rengi tutmamış
2.fon resme göre çok yeni fonda eskitme yapman lazımdı.
3.kesimlerde hata var çok dikkatsiz kesilmiş.sol kulak gitmiş
4.resmi sizmi yaptınız.çorumda da foto aile var ama resimde tosya yazıyor.
kusura bakma hemşehrim ama konu başlıgındaki kadar iddialı bir çalışma olmamış.
iyi yönleri. renkleri eski kullanmışsınız resme uymuş.
daha güzel olması dilegiyle.
senin sölediklerine sadece gülerim
bu resım foto aile tosya kastamonu
siz beni yanlış anladınız galiba.harika olmuş nasıl yaptıgını anlatırmısın hatta birde videosunu yaparsan daha kolay anlayabiliriz.çok başarılı bir çalışma.
yukarıda açıklamışsınız zaten burdaki üyeler genelde boyama yöntemi ile yapıyorlarya.bu teknigi kimse bilmiyor.hatta yapamıyorlar.bazen ustalar yapıp resmi buraya atıyorlar ama nasıl yapıldıgını anlatmıyorlar.sizin gibi ustalar anlatsalar bizde ögreniriz.ondan dolayı yazdım yani.lütfen nasıl yaptıgınızı anlatın lütfen.
bilgi olarak renklendirme için önce ctrl İ ile resmi pozitif yapmak lazım sonrası ...
eleştiri olarak ceket rengi daha koyu tonlarda olsaydı daha iyi olurdu
batuhan ın yazısına
#a.haydar' tarafından 19.05.2008 11:03:13 tarihinde düzenlendi.
tebrikler takdir edilecek bir çalışma.
bak üstad bence çok tecrübesizsin burada bunları yayınlama insanlara faydalı olmıcaksan gel sana istanbulda renklendirme öğretelim
fotoğrafı yapan benim herkesin ekran rengine göre renk tonları değişebilir.Ayrıca burda yeterince faydalı oluyorum zaten ben istanbul SİMGE FOTOĞRAFÇILIKTA EĞİTİM ALDIM Ayrıca ben kurs vermiyorum kimseye photoshopta öğretmiyorum.almayada ihtiyacım yok SAYGILARIMLA.....
Fotoğrafı yapan benim herkesin ekran rengine göre renk tonları değişebilir.Ben burda yeterince faydalı oluyorum zaten ist.SİMGE FOTOĞRAFÇILIKTA EĞİTİM ALDIM.Kurs vermiyorum yada kimseye photoshop öğretmiyorum.Ayrıca kurs almayada ihtiyacım yok.Yorumlarınız için TŞK ler SAYGILARIMLA.....
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Dedem Adem Yıldırım'ın Kurtuluş Savaşı Anıları
09 Eyl. 2021, 12:44 serdar102
1108709 Eyl. 2021, 21:22
serdar102 -
-
Sıfırdan Başlayan Birisi Ne Yapmalı
31 May. 2012, 14:01 darkange7
0235031 May. 2012, 14:01
darkange7 -
Raw Fotoğrafı Kaydederken Mp Yükseltmek.
22 Nis. 2012, 23:46 smaler
0173222 Nis. 2012, 23:46
smaler -