nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

Yorumların Tümü 1 Tıkla Görülemezmi

hepinize merhaba arkadaşlar,
bir fotoğrafa bakmak istediğimde önce fotonun küçük hali ve en fazla 5 yorum okunabiliyor...bu birinci hamleydi. 2.ci hamle fotoğrafı büyütmek için adsl çaba gösteriyor.. 3.hamle büyük fotoğraftan çıkıp yeniden yorumlara bakmak istediğimde küçük küçük rakamlara yeniden tıklamak gerekiyor bu prosedür veya sayfanların yapısı değiştirilemezmi çok mu zor acaba merak ettim,örnek vermek gerekirse bol yorum alan arkadaşlarımızın(pazarbey,yansımalar)fotoğraflarına ve yorumlarına bakmak azap halini alıyor,ilgilenen herkese ve site yönetimine saygılarımı sunarım,iyi günler.

Tarih: 2 Nisan 2006, 21:31 - İp: yok
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

fikir birliğin için teşekkürler murgur.

Tarih: 8 Mayıs 2006, 23:32 - İp: 85.***.**9.252
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Bu konu açıldıktan sonra tek sayfadaki görüntülenme sayısını 10 yapmıştım yorum sayısı 10'dan fazla olan fotoğraf sayısı toplam sayının %4'üne denk geliyor bana kalırsa bu sayı iyi daha uzunu sayfa açılışını daha da geciktirecektir.

Tarih: 9 Mayıs 2006, 16:37 - İp: 81.***.**8.46
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

sayın fdiker merhabalar,
göstermiş olduğunuz ilgiye ve yorum sayısını 10 a çıkartmakla ilgili olarak yaptığınız değişiklikten dolayı teşekkürler yanlız birşey ilave etmek isterim,
nacizane arkadaşlarım ve kendi adına isteğim şudur: mademki 10 adetten fazla yorum alan fotoğrafların yüzde oranı %4 ü geçmiyor,tek tık ile fotoğrafın büyük hali ve tüm yorumların okunması vakit alacaksa alsın çünkü bizler pc lerin başında ne için duruyoruz ki ?.güzel bulduğumuz fotoğraflara bakmak için değilmi ?.
isteklerimizle başınızı ağrıtıyorsam şimdiden herkesten özür dilerim.
***önemli olan tek tık ile fotoğrafın büyük hali ve tüm yorumlar***
selam ve saygılarımla.

arkadaşlar konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

#nikomaniaa' tarafyndan 27.09.2006 14:30:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 10 Mayıs 2006, 20:04 - İp: 88.***.**8.232
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

arkadaşlar sanırım bu önemli bir konu

Tarih: 27 Eylül 2006, 14:32 - İp: 88.***.**2.205
tugrax
tugrax (üye)
Kütahya / Doğa Fotoğrafçısı

Sayının dahada artması mantıklı lakin fotoğrafın büyütülmesi konusunda sıkıntı olur.
Herşeyeden öte kendi fotoğrafına bakacaksın ne yorum ya da eleştiri gelimiş diye. Her seferinde görmek istemediğin büyüklükte bir kare ve harcamak istemediğin bir zaman can sıkıcı olabilir.

Tarih: 11 Ekim 2006, 04:06 - İp: 88.***.**7.126
cemone
cemone (üye)
İçel / Amatör

sabikali arkadaslar konuya dalmislar hemen ama yorumlari okumakta ayri bir zevk bence gerek olmasaydi zaten fotografin altinda siralanmaz sadece fotograf sahibi okurdu buda cok "kuru" olurdu diye dusundum.. Nikomaniaa sana katiliyorum..

Tarih: 11 Ekim 2006, 14:00 - İp: 198.***.**2.210
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

desteğinden dolayı çok teşekkür ederim cem,
konular saptırılabiliyor hemen.
sevgi ve selamlarımla.

#nikomaniaa' tarafyndan 11.10.2006 15:53:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ekim 2006, 15:50 - İp: 88.***.**1.133
husmenaga
husmenaga (üye)
İstanbul / Meraklı

Sitenin yükü, fotoğrafların çokluğu, sayfaların şusu busu, her neyse, ben o taraflarını çeşitli forumlarda cevap olarak okudum , ama hakkaten bu sitede tıklamaktan bezdiğim kadar başka bir şeyden bezmedim

Konforu yok arkadaşlar Türkçe olarak söylersek, bence de ideal olanı, fotoğrafa girip altında ne varsa bir kerede bakıp çıkmak, fotoğrafın büyüğü ayrı sayfada, her bir yorum grubu alt sayfada, ömrüm gitti yaa

Fikrim bu, Yılmaz Bey doğru diyorsun, örnek olarak da bu yabancı site var Photo.net, onun portofolyo görünümü ve fotoğraf seçildiğinde gelen alt görünümü oldukça pratik, bir tıklıyorsun işin bitiyor, duyrulur ...

Bu dizaynın değişmesi zor sanırım ama en azından fikrimi söylemiş olayım.

Selam ve saygılarımla.

Tarih: 11 Ekim 2006, 17:37 - İp: 85.***.**7.178
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

hay ağzına sağlık süleyman bey,
güzel tespit ve teşhislerinden dolayı çok teşekkür ederim.
selamlarımı yolluyorum.

Tarih: 11 Ekim 2006, 18:16 - İp: 88.***.**1.133